Çözüldü Steam hesabından Rockstar hesabı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusology

Hectopat
Daha fazla  
Steam hesabıma bağlı Rockstar hesabımı değiştirme ihtimalim var mıdır? GTA 5'ten banlı hesap kayıtlı da farklı bir Rockstar hesabı etkinleştirmek istiyorum.

Çözüm
Steam hesabıma bağlı Rockstar hesabımı değiştirme ihtimalim var mıdır? GTA 5'ten banlı hesap kayıtlı da farklı bir Rockstar hesabı etkinleştirmek istiyorum.

Merhaba Rockstar Support yazıp unlinked account yazan kısımdan ticket açıp yapabilirsin fakat o Steam hesabından bir daha GTA oynayamıyorsun eğer bağlantıyı kaldırırsan.

Önceden söylediğin şey oluyordu yani fakat artık kaldırdılar bağlantıyı kesersen Steam hesabındaki GTA çöp oluyor.

Eğer şansınızı denemek isterseniz buyurun Social Club - Social Club Account - Account Linking - Rockstar Games Customer Support çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Merhaba Rockstar Support yazıp unlinked account yazan kısımdan ticket açıp yapabilirsin fakat o Steam hesabından bir daha GTA oynayamıyorsun eğer bağlantıyı kaldırırsan.

Önceden söylediğin şey oluyordu yani fakat artık kaldırdılar bağlantıyı kesersen Steam hesabındaki GTA çöp oluyor.

Eğer şansınızı denemek isterseniz buyurun Social Club - Social Club Account - Account Linking - Rockstar Games Customer Support çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır olmuyor daha bu sene yeni bir hesaba geçmek istediğimi söyleyerek kaldırdım bağlantıyı.

@ruzgar312 Çünkü aktivasyon olayı var. Hesabı bir kez bağladığında artık o hesap kodla eşleştiği için ömürlük oluyor. Bağlantıyı kaldırıp yeni hesap kurup bağlantıyı onla yapsan bile aktivasyon hatası verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…