Steam hesabını çalan kişi kişisel bilgilere erişebilir mi?

1lys

Decapat
Daha fazla  
Steam hesabım Discord'dan bir arkadaşın "50 TL cüzdan bakiyesi" diye attığı linke tıklayıp üzerine enayi gibi hesap adı ve şifremi girmemin üzerine hesabım çalınmış bulunuyor. Bunun üzerine hesabımı kilitledim. Size bir sorum olacak; hesabımı geri aldığımda bu hesabımı çalan arkadaş, Steam hesabımı tekrar ele geçirebilir mi ve hesabıma kayıtlı olan mail adresime veya telefon numarama veya hesabımda kayıtlı olan kartlara vs. erişebilir mi? Mail hesabımın şifresini değiştirmeye gerek var mı? Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifre değiştirdirseniz pek bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Bu hesap çalma yöntemi yeni çıktı zaten, geçen gün bana birisi istek atmıştı Steam'den kabul ettim $50 dolar kazandınız falan yazıyordu. Hangi enayi neden ve neye göre size hayrına para versinki..

Veren çok kişi var. Ayrıca evet kişisel bilgilerinize telefon numaranız, isim soyisminiz, mail adresinizden erişim sağlayabilir. Hesabında Nitro alımı falan gerçekleştirdiysen yine de mail vesaire her şeyin şifresini değiştir.

Veren çok kişi var. Ayrıca evet kişisel bilgilerinize telefon numaranız, isim soyisminiz, mail adresinizden erişim sağlayabilir. Hesabında Nitro alımı falan gerçekleştirdiysen yine de mail vesaire her şeyin şifresini değiştir.
Başlığı sanırsam modlar değiştirmiş, normalde "Steam hesabım çalındı" olması gerekiyordu.

Mail adresime erişim sağlamadığı sürece çok problem olacağını zannetmiyorum. Bunun üzerine birkaç önlem aldım, ileride ne olacak bilmiyorum.

Başlığı sanırsam modlar değiştirmiş, normalde "Steam hesabım çalındı" olması gerekiyordu.

Mail adresime erişim sağlamadığı sürece çok problem olacağını zannetmiyorum. Bunun üzerine birkaç önlem aldım, ileride ne olacak bilmiyorum.

Tamam büyük ihtimalle mailinde two factor aktifleştirdin. Sana ileride çok yardımcı olacak bir bilgi vereyim, hesabına kurtarma e-postası ve telefon numarası ekle. Ayrıca dediğim şeyler Steam içinde geçerli. Bu arada kullanıcı adın şifren vs değişirse geri alamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı