ardakara80 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #1 Steam'den FIFA 21 aldım ancak oyunu yanlış Origin hesabıma bağladım istediğim hesaba oyunu aktarma şansım var mı? Veya Steam'e diğer Origin hesabımı bağlayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2020
Steam'den FIFA 21 aldım ancak oyunu yanlış Origin hesabıma bağladım istediğim hesaba oyunu aktarma şansım var mı? Veya Steam'e diğer Origin hesabımı bağlayabilir miyim?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2020 #2 Origin destek ile iletişime geçersen yapabilirler. Çok eski bir Origin hesabımdaki oyunlarımı destek ile konuşarak yeni açtığım hesabıma aktarmıştım.
Origin destek ile iletişime geçersen yapabilirler. Çok eski bir Origin hesabımdaki oyunlarımı destek ile konuşarak yeni açtığım hesabıma aktarmıştım.
goosebumps Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 139 28 Kasım 2020 #3 Daryl1dx dedi: Origin destek ile iletişime geçersen yapabilirler. Çok eski bir Origin hesabımdaki oyunlarımı destek ile konuşarak yeni açtığım hesabıma aktarmıştım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden iletişime geçebilirim? Aynı sorunu bende yaşıyorum da.
Daryl1dx dedi: Origin destek ile iletişime geçersen yapabilirler. Çok eski bir Origin hesabımdaki oyunlarımı destek ile konuşarak yeni açtığım hesabıma aktarmıştım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden iletişime geçebilirim? Aynı sorunu bende yaşıyorum da.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2020 #4 goosebumps dedi: Tam olarak nereden iletişime geçebilirim? Aynı sorunu bende yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Contact EA buyrun hocam.
goosebumps dedi: Tam olarak nereden iletişime geçebilirim? Aynı sorunu bende yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Contact EA buyrun hocam.
caravaggi0o Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #5 goosebumps dedi: Tam olarak nereden iletişime geçebilirim? Aynı sorunu bende yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Hallettiniz mi hocam?
goosebumps dedi: Tam olarak nereden iletişime geçebilirim? Aynı sorunu bende yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Hallettiniz mi hocam?
S SqiTe Centipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #6 çözebildiniz mi??