Vavlenko Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 Öge beğenisi yapmak istiyorum ama bu hatayı alıyorum. 5 dolar harcadım: Hesabınız, bu eylemi gerçekleştirmek için gerekli olan ayrıcalıklara sahip değil. Lutfən, bu oyuna sahip olduğunuzdan ve hesabınızın itibarının iyi olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Nasıl gidebilirim?
Öge beğenisi yapmak istiyorum ama bu hatayı alıyorum. 5 dolar harcadım: Hesabınız, bu eylemi gerçekleştirmek için gerekli olan ayrıcalıklara sahip değil. Lutfən, bu oyuna sahip olduğunuzdan ve hesabınızın itibarının iyi olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Nasıl gidebilirim?
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 13 Temmuz 2022 #2 Sahip olmadığınız bir oyuna yorum-beğeni yapamazsınız. Açıklama da gayet açık anlatılmış aslında. Olumlu olumsuz beğeni veyahut yorum yapabilmeniz için o oyuna sahip olmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Sahip olmadığınız bir oyuna yorum-beğeni yapamazsınız. Açıklama da gayet açık anlatılmış aslında. Olumlu olumsuz beğeni veyahut yorum yapabilmeniz için o oyuna sahip olmanız gerekiyor.