Steam hesabınız nasıl?

Hacı o kadar oyun almışsın eyvallah da bir zahmet edip oynasaydın bari be. Hepsi öyle duruyor yazık olmuş vallahi.

Sonra oynayacağım hocam sırayla bitiriyorum zaten indirim dönemi geliyor bende alıyorum bayağı kart oyunuda var zaten.

@ikafi
Hayır ama aldığım oyunların kartlarını kastığım için o kadar yüksek saat gösteriyor. Aşağı yukarı 1 hafta 100 saatin üzerinde oyun sürem vardır. Hour boosting tarzı şeyleri kullanmadım kullanmam da.

@ikafi
Hayır ama aldığım oyunların kartlarını kastığım için o kadar yüksek saat gösteriyor. Aşağı yukarı 1 hafta 100 saatin üzerinde oyun sürem vardır. Hour boosting tarzı şeyleri kullanmadım kullanmam da.

Teknik olarak kart düşürme yazılımları sayesinde ''hour boosting'' yapmış oluyorsunuz aslında.

@ikafi
Kart düşürme programları da zaten hour boosting yapıyor, oyunu oynuyor gibi göstererek kart düşürüyorsun. Tabii burada programı kullananın amacı saat kasmak olmuyor, orası ayrı. Zaten bomboş bir olay şahsen saat kasmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı