Steam hesabınız nasıl?

Teknik olarak kart düşürme yazılımları sayesinde ''hour boosting'' yapmış oluyorsunuz aslında.

Teknik olarak evet ancak her bir oyuna 2-3 saat eklemesi çok bir anlam ifade etmez. Asıl hour boosting binlerce saat yapılınca oluyor.

Gözün Steam hesabı görsün. O Fallout 76 hediye para vermedim, kalanlar da korsan oyunları Spacewar üzerinden online oynamak için eklediğim random ücretsizler.

Haşa biz Steam hesabı kullanacak kadar, oyun satın alacak kadar zengin miyiz? Oyuna para veren adam zengin adamdır.

Forumun korsan babası kino yine korsan kullandığını vurguladı.

Benden zenginmişsin hocam, baksana benim hesaba oyun yok resmen (!)

Oyun sayısına bak yahu onları toplasan 7800X3D'li, RTX 4090'lı bilgisayar parası çıkarmış bu ne hırstır.

Zamlı fiyattan hesaplarsak keşke o kadar para olsaydı da öyle sistem dizebilseydim Zamanında diyelim zamanında... Ama hesap feci değerlendi ha

Zamlı fiyattan hesaplarsak keşke o kadar para olsaydı da öyle sistem dizebilseydim Zamanında diyelim zamanında... Ama hesap feci değerlendi ha

Değeri var mı Steam hesaplarının? En iyi ihtimalle döktüğün parasının yarısını verirler ya da vermezler diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…