Steam Hesap Çalınması

Evet hocam dediğin gibi çözüm hızı açısından kanıtlar arttıkça çözüm hızı da artıyor ama sadece e-posta ile 3 sefer farklı arkadaşların hesaplarını kurtardık; sonuç olarak onlar da aynı mail adresine gönderdiler (bu arkadaşlar hesabı açtıkları adreslerini yıllardır kullanıyorlardı ve tek belirttiğimiz hesabın çalındığı tarih ve kaç yıldır hangi mail ile kullandığımızdı). Ben burada direk steam ile yaşanmış bir tecrübeyi iletiyorum Önüne gelen alamıyor çünkü adamlar senin ilk hesabına atıyorlar tekrar kurtarmayı.

Mesela Uplay, ilk hesabı biliyorsanız, erişimim gitti diyerek bile farklı bir hesaba alım yapıyorsunuz ama bizim steam kurtarmalarımızda aynı mail adreslerine geri istemiştik.

@Ulaş Çakmak

Talep oluşturulduğuna dair bir mesaj gelmesi lazım en azından. Hiçbir bildirim gelmiyorsa bir tuhaflık var demektir.
Bende anlamadım doğrusu ve mail adresi değiştiği için gelen mailde bulunan linke tıkladıktan sonra epostaya erişemiyoruma tıklayınca hesabım zaten kilitli gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…