SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 417 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar bunu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 30 Ağustos 2021 #2
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ağustos 2021 #3 Steam desteğe hesabın senin olduğuna dair kanıtlarla (son yapılan satın alım faturası vb.) bir ticket atman gerek.
Steam desteğe hesabın senin olduğuna dair kanıtlarla (son yapılan satın alım faturası vb.) bir ticket atman gerek.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 30 Ağustos 2021 #4 Dediği gibi steam desteğe başvurun. İlk aldığınız oyunu yazın. (Hatırlamıyorum diyorsanız yazmayın.) Kredi kartı bilgilerinizi yazın. Alın hesabı.
Dediği gibi steam desteğe başvurun. İlk aldığınız oyunu yazın. (Hatırlamıyorum diyorsanız yazmayın.) Kredi kartı bilgilerinizi yazın. Alın hesabı.
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 417 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Steam desteğe hesabın senin olduğuna dair kanıtlarla (son yapılan satın alım faturası vb.) bir ticket atman gerek. Genişletmek için tıkla... hesabı dün aldım bugün böyle oldu
Metin Eren Türkmen dedi: Steam desteğe hesabın senin olduğuna dair kanıtlarla (son yapılan satın alım faturası vb.) bir ticket atman gerek. Genişletmek için tıkla... hesabı dün aldım bugün böyle oldu
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ağustos 2021 #6 SeNNurki dedi: hesabı dün aldım bugün böyle oldu Genişletmek için tıkla... Hesabı başkasından mı satın aldın? Aldığın kişi muhtemelen hesabım çalındı şeklinde bir ticket atarak hesabı sizden geri aldı, basit bir dolandırma yöntemi.
SeNNurki dedi: hesabı dün aldım bugün böyle oldu Genişletmek için tıkla... Hesabı başkasından mı satın aldın? Aldığın kişi muhtemelen hesabım çalındı şeklinde bir ticket atarak hesabı sizden geri aldı, basit bir dolandırma yöntemi.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 30 Ağustos 2021 #7 SeNNurki dedi: hesabı dün aldım bugün böyle oldu Genişletmek için tıkla... Gamesatış gibi bir yerden mi aldınız?
SeNNurki dedi: hesabı dün aldım bugün böyle oldu Genişletmek için tıkla... Gamesatış gibi bir yerden mi aldınız?
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 417 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #8 RainbowwOnSky dedi: Gamesatış gibi bir yerden mi aldınız? Genişletmek için tıkla... evet oradan aldım
RainbowwOnSky dedi: Gamesatış gibi bir yerden mi aldınız? Genişletmek için tıkla... evet oradan aldım
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ağustos 2021 #9 SeNNurki dedi: evet oradan aldım Genişletmek için tıkla... Game Satış destek ekibi ile iletişime geçip satın aldığın kişiyi şikayet edebilirsin bariz bir şekilde dolandırılmışsın.
SeNNurki dedi: evet oradan aldım Genişletmek için tıkla... Game Satış destek ekibi ile iletişime geçip satın aldığın kişiyi şikayet edebilirsin bariz bir şekilde dolandırılmışsın.
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 417 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #10 arkadaş güvenilir biri mağazasının 1000 den fazla olumlu yorumu var