Steam hesapları arasında sorunsuz geçiş yapılabilir mi?

stayinghome

Hectopat
Merhaba,

Bugün RDR2 oyunun alacağım Steam'den. Steam'de kendi hesabımı açıp oradan alacağım. Aynı zamanda bir arkadaşımın da kullandığım Steam hesabı var ve oradan da bazen oyunlar oynuyorum. RDR2'yi kendi yeni hesabımdan alıp oynadıktan sonra arkadaşımın hesabında olan diğer oyunları oynamak istersem direkt o hesaplara geçip oynayabiliyor muyum sorunsuz bir şekilde? Yani bir Steam hesabından log out yaptıktan sonra o Steam hesabına kayıtlı oyun dosyalarına bir şey oluyor mu?

Bir sorum daha var: Peki arkadaşımın Steam hesabından kayıtlı olan oyunu indirsem bilgisayara ve daha sonra onun hesabından çıkıp kendi hesabıma girsem, o oyunu açabilir miyim?

Teşekkürler.

Onun için direk family share sistemi var, çık gir yapmanıza hiç gerek kalmadan yapabilirsiniz.

Kendi hesabınızda olmayan bir oyunun dosyaları inik olsa bile hesabınızda tanımlı olmadığı için oynamanız mümkün olmaz. Eğer böyle olsaydı her oyuna sahip olabilirdik.

Kendi hesabınızda olmayan bir oyunun dosyaları inik olsa bile hesabınızda tanımlı olmadığı için oynamanız mümkün olmaz. Eğer böyle olsaydı her oyuna sahip olabilirdik.
tamamdır bunu merak ediyordum. O zaman istediğim kadar başka hesaplara girsem bile, kendi hesabımdan indirilmiş olan oyun dosyalarına bir şey olmaz o zaman? Sadece o ilgiili oyun hangi hesaba kayıtlı ise o hesaba girmem gerekiyor yani?
Onun için direk family share sistemi var, çık gir yapmanıza hiç gerek kalmadan yapabilirsiniz.
Peki gir çık yapınca farklı hesaplardan indirilmiş oyun dosyalarının tekrar yüklenmesi gibi zaman alan bir loading olayı var mı yoksa tak tak gir çık yapınca direk o hesaptaki oyuna girebilir miyim? Yani gir çık yapmasında log out log in yapmaktan başka zaman alan bir prosedür var mı anlamında diye soruyorum.

Böyle bir tecrübem olmadı fakat oyun dosyaları inik ise ve o oyun da hesapta varsa sorunsuz oynarsınız. Tek fark hesap.

Hocam gir çık olayını bilmem fakat dediğim gibi bir kere yapın onda sorun çıkmaz zaten family sharing açarsınız bir daha gir çık yapmanıza gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…