Arkadaslar yukarida bir arkadas daha soylemis. Steam'de buyuk profillerin satisini yapamazsiniz. Olsa olsa birkac oyunluk profilleri cuzi miktarlara satabilirsiniz cunku hesap satisi yasak. Hesabin ilk sahibi ne yaparsaniz yapin her zaman icin Steam destege ulasarak hesabini geri alabilir. Bu da icerisinde fazlaca oyun bulunan, level acisindan yuksek degerli bir hesabin yuksek rakamlara satisini imkansiz kiliyor. Kim niye garantisi olmayan bir hesap icin yuksek paralar odesin. Olsa olsa CS GO'da hile yapmak isteyenler hesap satin alip banlandiktan sonra baska hesaba devam ediyor.
Arkadaşlar yukarida bir arkadas daha soylemis. Steam'de buyuk profillerin satisini yapamazsiniz. Olsa olsa birkac oyunluk profilleri cuzi miktarlara satabilirsiniz cunku hesap satisi yasak. Hesabin ilk sahibi ne yaparsaniz yapin her zaman icin Steam destege ulasarak hesabını geri alabilir. Bu da icerisinde fazlaca oyun bulunan, level acisindan yuksek degerli bir hesabin yuksek rakamlara satisini imkansiz kiliyor. Kim niye garantisi olmayan bir hesap icin yuksek paralar odesin. Olsa olsa CS:GO'da hile yapmak isteyenler hesap satin alip banlandiktan sonra baska hesaba devam ediyor.
This page will calculate the approximate value of your Steam account by looking up your games on your Steam community profile, using the current prices for each game on the Steam store.
Görüşlerinizi saygım var ancak kütüphanede bulunan oyunları dikkatli incelemediğinizi düşünüyorum sadece hayatta kalma oyunlarının bile sayısı 20 e yakındır böyle yanlış bir görüş belirtmek diğer technopat kullanıcıları için iyi olmaz daha dikkatli varsayım yapmanızı rica ediyorum.
Görüşlerinizi saygım var ancak kütüphanede bulunan oyunları dikkatli incelemediğinizi düşünüyorum sadece hayatta kalma oyunlarının bile sayısı 20 e yakındır böyle yanlış bir görüş belirtmek diğer technopat kullanıcıları için iyi olmaz daha dikkatli varsayım yapmanızı rica ediyorum.