m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 13 Ekim 2020 #21 Ben işimi yine de garantiye alayım. 3.part yazılım indirmeden CS:GO'yu menüde açık bırakıp Alt+Tab yapmak hem daha sağlıklı hem de bir sorun olmaz.
Ben işimi yine de garantiye alayım. 3.part yazılım indirmeden CS:GO'yu menüde açık bırakıp Alt+Tab yapmak hem daha sağlıklı hem de bir sorun olmaz.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 13 Ekim 2020 #22 m47 dedi: Ben işimi yine de garantiye alayım. 3.part yazılım indirmeden CS:GO'yu menüde açık bırakıp Alt+Tab yapmak hem daha sağlıklı hem de bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... En güvenilir yöntem. Ana menüde bırak kalsın günlerce
m47 dedi: Ben işimi yine de garantiye alayım. 3.part yazılım indirmeden CS:GO'yu menüde açık bırakıp Alt+Tab yapmak hem daha sağlıklı hem de bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... En güvenilir yöntem. Ana menüde bırak kalsın günlerce
KayraQ Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #23 Siz normalde de zaten oyunlara girip saat kasabiliyorsunuz bunun tek farkı PC nizi yormuyor kendi PC nizde de birden fazla oynuda saat kasılıyor ama PC nizi yorar ban sebebi degil Steam fixlese bile ban yemezsiniz.
Siz normalde de zaten oyunlara girip saat kasabiliyorsunuz bunun tek farkı PC nizi yormuyor kendi PC nizde de birden fazla oynuda saat kasılıyor ama PC nizi yorar ban sebebi degil Steam fixlese bile ban yemezsiniz.
tahaaa123 Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #24 300319 dedi: Hocam teknik olarak 3. parti yazılıma giriyor VAC ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece güven faktörü düşer ban yemez.
300319 dedi: Hocam teknik olarak 3. parti yazılıma giriyor VAC ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece güven faktörü düşer ban yemez.