beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar; Humble Bundle ile oyun aldım fakat Steam ile bağlanmak için doğrulama istiyor. Steam'ın gönderdiği kod beş harfli ve inatla benden altı harfli bir kod istiyor. Yeni kod ise göndermiyor. Ne yapabilirim? Sorun çözüldü. Başlık silinebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2014
Merhaba arkadaşlar; Humble Bundle ile oyun aldım fakat Steam ile bağlanmak için doğrulama istiyor. Steam'ın gönderdiği kod beş harfli ve inatla benden altı harfli bir kod istiyor. Yeni kod ise göndermiyor. Ne yapabilirim? Sorun çözüldü. Başlık silinebilir.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Ağustos 2014 #2 Technopat Sosyal bir yardımlaşma ağıdır. Sorununuzun çözümünü yazmak zorundasınız. Çözüm için bekliyoruz. Son düzenleme: 7 Ağustos 2014
Technopat Sosyal bir yardımlaşma ağıdır. Sorununuzun çözümünü yazmak zorundasınız. Çözüm için bekliyoruz.
beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2014 #3 Ticket atıp yardım istemeniz yeterli.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Ağustos 2014 #4 Acaba hangi servise Ticket yoluyla başvurdunuz? Steam Support'a mı?
beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2014 #5 Akif dedi: Acaba hangi servise Ticket yoluyla başvurdunuz? Steam Support'a mı? Genişletmek için tıkla... Üstünden zaman geçti emin değilim ama büyük ihtimal Steam'dı.
Akif dedi: Acaba hangi servise Ticket yoluyla başvurdunuz? Steam Support'a mı? Genişletmek için tıkla... Üstünden zaman geçti emin değilim ama büyük ihtimal Steam'dı.