B B00M Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 147 28 Mart 2020 #11 Gördüğünüz gibi böyle arkadaşlar bastığım zamanda ilk attığım görsel çıkıyor Steam destek yardım etmiyor böyle envanterde kaldı. Dosya Ekleri pngpng.png 148,6 KB · Görüntüleme: 37
Gördüğünüz gibi böyle arkadaşlar bastığım zamanda ilk attığım görsel çıkıyor Steam destek yardım etmiyor böyle envanterde kaldı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 28 Mart 2020 #12 Sorumu cevaplamamissiniz.
B B00M Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 147 28 Mart 2020 #13 reptile dedi: Sorumu cevaplamamissiniz. Genişletmek için tıkla... Steam destek ile iletişimi soruyorsanız sürekli ticket atıyorum cevap yok sadece envanterde hediye bölümünde duruyor sadece ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten 161 lira vermiştim ilgilenmiyorlar iadede almıyorlar bekliyorum.
reptile dedi: Sorumu cevaplamamissiniz. Genişletmek için tıkla... Steam destek ile iletişimi soruyorsanız sürekli ticket atıyorum cevap yok sadece envanterde hediye bölümünde duruyor sadece ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten 161 lira vermiştim ilgilenmiyorlar iadede almıyorlar bekliyorum.
Darksandor Kilopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 251 28 Mart 2020 #14 Lear Mert dedi: Çok çaktırmışsınız hocam azar azar ya da hepten satacaktın bakiyeyi Adam çok iyi açıklamış Eki Görüntüle 522435 Genişletmek için tıkla... Onu bırak ben hediyedeki mesaj bölümüne "Alışverişiniz için teşekkürler" yazıyordum ahjahahaahah Lear Mert dedi: Çok çaktırmışsınız hocam azar azar ya da hepten satacaktın bakiyeyi Adam çok iyi açıklamış Eki Görüntüle 522435 Genişletmek için tıkla... Bu arada translate ile çevirmeseydin ingilizceye göre daha az anlaşılıyor
Lear Mert dedi: Çok çaktırmışsınız hocam azar azar ya da hepten satacaktın bakiyeyi Adam çok iyi açıklamış Eki Görüntüle 522435 Genişletmek için tıkla... Onu bırak ben hediyedeki mesaj bölümüne "Alışverişiniz için teşekkürler" yazıyordum ahjahahaahah Lear Mert dedi: Çok çaktırmışsınız hocam azar azar ya da hepten satacaktın bakiyeyi Adam çok iyi açıklamış Eki Görüntüle 522435 Genişletmek için tıkla... Bu arada translate ile çevirmeseydin ingilizceye göre daha az anlaşılıyor
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 28 Mart 2020 #15 @B00M Cevap gelmeden sürekli actiginiz ticket'i güncellemeyin. Bu, süreyi uzatmaktan baska hicbir ise yaramaz.
@B00M Cevap gelmeden sürekli actiginiz ticket'i güncellemeyin. Bu, süreyi uzatmaktan baska hicbir ise yaramaz.
Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 456 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #16 Darksandor dedi: Onu bırak ben hediyedeki mesaj bölümüne "Alışverişiniz için teşekkürler" yazıyordum ahjahahaahah Bu arada translate ile çevirmeseydin ingilizceye göre daha az anlaşılıyor Genişletmek için tıkla... steam gift ban :: Steam Discussions steamcommunity.com
Darksandor dedi: Onu bırak ben hediyedeki mesaj bölümüne "Alışverişiniz için teşekkürler" yazıyordum ahjahahaahah Bu arada translate ile çevirmeseydin ingilizceye göre daha az anlaşılıyor Genişletmek için tıkla... steam gift ban :: Steam Discussions steamcommunity.com
B B00M Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 147 28 Mart 2020 #17 reptile dedi: @B00M Cevap gelmeden sürekli actiginiz Ticket'i güncellemeyin. Bu, süreyi uzatmaktan baska hicbir ise yaramaz. Genişletmek için tıkla... Öyle mi hocam vallahi sepet kayıt etmiş 72 saatliğine onun süresinden gitmesin diye atmıştım umursamadılar.
reptile dedi: @B00M Cevap gelmeden sürekli actiginiz Ticket'i güncellemeyin. Bu, süreyi uzatmaktan baska hicbir ise yaramaz. Genişletmek için tıkla... Öyle mi hocam vallahi sepet kayıt etmiş 72 saatliğine onun süresinden gitmesin diye atmıştım umursamadılar.