B baystark17 Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 323 Çözümler 2 22 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Steam üzerinden almış olduğum bir oyunu iade etmek istedim, 2 saat az oynayıp 14 gün dolmadan. Neyse öyle bir bildirim geldi, bu durumda ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri bn.jpg 28,9 KB · Görüntüleme: 76 bn.jpg 69,5 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Arkadaşlar Steam üzerinden almış olduğum bir oyunu iade etmek istedim, 2 saat az oynayıp 14 gün dolmadan. Neyse öyle bir bildirim geldi, bu durumda ne yapmam gerekiyor?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 22 Aralık 2020 #2 Steam Destek :: Ödeme Anlaşmazlıkları ve Ters İbraz support.steampowered.com Gereken bilgiler burada mevcut. Sizin iade ettiginiz oyunla alakasi yok anladigim kadariyla.
Steam Destek :: Ödeme Anlaşmazlıkları ve Ters İbraz support.steampowered.com Gereken bilgiler burada mevcut. Sizin iade ettiginiz oyunla alakasi yok anladigim kadariyla.
B baystark17 Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 323 Çözümler 2 22 Aralık 2020 #3 reptile dedi: Steam Destek :: Ödeme Anlaşmazlıkları ve Ters İbraz support.steampowered.com Gereken bilgiler burada mevcut. Sizin iade ettiginiz oyunla alakasi yok anladigim kadariyla. Genişletmek için tıkla... Benim ne yapmam gerekiyor şimdi peki. Bu arada kart sahibi benim. Kartım bir sebepten ötürü bloke olmuştu onunla alakalı olabilir mi sizce?
reptile dedi: Steam Destek :: Ödeme Anlaşmazlıkları ve Ters İbraz support.steampowered.com Gereken bilgiler burada mevcut. Sizin iade ettiginiz oyunla alakasi yok anladigim kadariyla. Genişletmek için tıkla... Benim ne yapmam gerekiyor şimdi peki. Bu arada kart sahibi benim. Kartım bir sebepten ötürü bloke olmuştu onunla alakalı olabilir mi sizce?