CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 16 Eylül 2020 #1 Merhabalar, bugün Fall Guys aldım ve iade talebinde bulunabilirim. Eğer iade talebinde bulunursam Steam hesap seviyem düşer ve bir daha 5 dolar yüklemek zorunda kalır mıyım? Steam seviyem bugün 2 oldu ve daha önce Steam'den para ile oyun almadım.
Merhabalar, bugün Fall Guys aldım ve iade talebinde bulunabilirim. Eğer iade talebinde bulunursam Steam hesap seviyem düşer ve bir daha 5 dolar yüklemek zorunda kalır mıyım? Steam seviyem bugün 2 oldu ve daha önce Steam'den para ile oyun almadım.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Eylül 2020 #2 Ne alaka? Bir kere yüklemen yetiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2020
LastHunter Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 48 16 Eylül 2020 #3 5 Dolar yüklemenize gerek yok zaten Steam oyunu iade edince parasını veriyor.
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #4 Rozet işlemeyle seviye gelir para harcamayla değil. 50'den fazla oyun iadesi yaptım. Bir şey olmadı.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 16 Eylül 2020 #5 Hayır, tekrardan 5 dolar ödemenize gerek kalmaz.
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 16 Eylül 2020 #6 LastHunter dedi: 5 Dolar yüklemenize gerek yok zaten Steam oyunu iade edince parasını veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ama şuan oyunu aldım ve artık topluluk pazarına erişebiliyorum. Eğer iade edersem yine erişebilecek miyim?
LastHunter dedi: 5 Dolar yüklemenize gerek yok zaten Steam oyunu iade edince parasını veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ama şuan oyunu aldım ve artık topluluk pazarına erişebiliyorum. Eğer iade edersem yine erişebilecek miyim?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Eylül 2020 #7 Metehan SarıX dedi: Hayır ama şu an oyunu aldım ve artık topluluk pazarına erişebiliyorum. Eğer iade edersem yine erişebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... 5 Dolar sadece yükle diyor, anlamıyor musun? Oyun al demiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
Metehan SarıX dedi: Hayır ama şu an oyunu aldım ve artık topluluk pazarına erişebiliyorum. Eğer iade edersem yine erişebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... 5 Dolar sadece yükle diyor, anlamıyor musun? Oyun al demiyor.
LastHunter Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 48 16 Eylül 2020 #8 quarexzs dedi: 5 Dolar sadece yükle diyor anlamıyor musun? Oyun al demiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilmiyor olabilir lütfen sakin olun. Bu arada haklısınız 5 dolar yatırmak yeterli.
quarexzs dedi: 5 Dolar sadece yükle diyor anlamıyor musun? Oyun al demiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilmiyor olabilir lütfen sakin olun. Bu arada haklısınız 5 dolar yatırmak yeterli.
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 16 Eylül 2020 #9 quarexzs dedi: 5 Dolar sadece yükle diyor anlamıyor musun? Oyun al demiyor. Genişletmek için tıkla... Amacınız yeni şeyler öğrenmek isteyen insanları azarlayıp bu forumda iyi yerlere gelmek ise azarlamadan da gelebilirsiniz.
quarexzs dedi: 5 Dolar sadece yükle diyor anlamıyor musun? Oyun al demiyor. Genişletmek için tıkla... Amacınız yeni şeyler öğrenmek isteyen insanları azarlayıp bu forumda iyi yerlere gelmek ise azarlamadan da gelebilirsiniz.