W Wanheda411 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 98 12 Nisan 2021 #1 Aldığım oyunu iade ettim ama "bu ürün için bekleyen bir iade talebiniz var." diye bir yazı var yaklaşık 3 gün oldu. Ne zaman sonuçlanır acaba bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2021
Aldığım oyunu iade ettim ama "bu ürün için bekleyen bir iade talebiniz var." diye bir yazı var yaklaşık 3 gün oldu. Ne zaman sonuçlanır acaba bilgisi olan var mı?
M metozik Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #2 Genelde 2 gün içinde mail geliyor ama gelmedi mi?
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 1 hafta içinde cevap gönderirler diye biliyorum.
M metozik Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #4 Daha yeni 2 oyun iade ettim 1-1.5 gün içinde kabul ettiklerine dair mail geldi. Birisinin parası kredi kartıma yattı diğerini bekliyorum.
Daha yeni 2 oyun iade ettim 1-1.5 gün içinde kabul ettiklerine dair mail geldi. Birisinin parası kredi kartıma yattı diğerini bekliyorum.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 12 Nisan 2021 #5 30'dan fazla iade yapmışımdır her zaman param 24 saat içinde geldi.
3 393982 Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 282 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Nisan 2021 #6 Yakın zamanda hesapta şifre veya e-posta değişikliği gerçekleştirdiniz mi? Eğer gerçekleştirdiyseniz güvenlik nedeniyle iade talepleri erteleniyor.
Yakın zamanda hesapta şifre veya e-posta değişikliği gerçekleştirdiniz mi? Eğer gerçekleştirdiyseniz güvenlik nedeniyle iade talepleri erteleniyor.
W Wanheda411 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 98 12 Nisan 2021 #7 metozik dedi: Genelde 2 gün içinde mail geliyor ama gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... "İade talebinizi incelemeye başladık ve mümkün olan en kısa zamanda size döneceğiz." diye bir mesaj var e mailimde 393982 dedi: Yakın zamanda hesapta şifre veya e-posta değişikliği gerçekleştirdiniz mi? Eğer gerçekleştirdiyseniz güvenlik nedeniyle iade talepleri erteleniyor. Genişletmek için tıkla... yapmadım ama Turbox Sevdalisi dedi: 30'dan fazla iade yapmışımdır her zaman param 24 saat içinde geldi. Genişletmek için tıkla... Normalde benimde öle oluyordu ama neden böle oldu anlamadım
metozik dedi: Genelde 2 gün içinde mail geliyor ama gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... "İade talebinizi incelemeye başladık ve mümkün olan en kısa zamanda size döneceğiz." diye bir mesaj var e mailimde 393982 dedi: Yakın zamanda hesapta şifre veya e-posta değişikliği gerçekleştirdiniz mi? Eğer gerçekleştirdiyseniz güvenlik nedeniyle iade talepleri erteleniyor. Genişletmek için tıkla... yapmadım ama Turbox Sevdalisi dedi: 30'dan fazla iade yapmışımdır her zaman param 24 saat içinde geldi. Genişletmek için tıkla... Normalde benimde öle oluyordu ama neden böle oldu anlamadım