Rehber Steam iade talebinde onay şansını artırma

Steam yaz indirimlerinde toplu bir satın alma ile birlikte Final Fantasy XV Windows Edition satın almıştım, oyunu daha yeni yükleme fırsatım oldu ve çökme sorunlarından vs. bir türlü oyuna başlayamadım ve iade talebinde bulundum. Oynama sürem 40 dakika fakat oyunu satın almam üzerinden 2 hafta geçtiği için iade talebi reddedildi. Şimdi asıl konumuz burada başlıyor bu tip durumlarda oynama süreniz 2 saat altında ise ve geçerli bir nedeniniz olduğunu düşünüyorsanız Steam Destek kısmına gelerek göstereceğim adımları uygulamalısınız bu sayede iade şansınız artacaktır.
Bu kısımda ''Satın Alımlar'' sekmesine tıklıyoruz.

Satın alma geçmişiniz karşınıza çıkacak bu şekilde satın almayı bulup üstüne tıklıyoruz.

Açılan pencerede '' Bu satın alma ile ilgili bir sorum var'' seçeneğine tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra ''Yaşadığınız sorun hakkında lütfen detaylı bilgi verin:'' şeklinde bir kutucuk çıkacak buraya geçerli olduğunu düşündüğünüz sorununuzu ve oyunu iade etmek istediğinizi belirterek mesajınızı desteğe gönderiyorsunuz. Dönüşü direk destekten gerçek bir kişi yapıyor, otomatik olarak verilen sabit cevap mesaj gelmiyor.
Bu benim ilk normal iade talebim ve reddedildiği ile ilgili gelen otomatik cevap:

Bu da anlattığım işlemden sonra gelen cevap:

Bu şekilde yaptığım 2. başarılı iadedir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…