UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 26 Haziran 2019 #1 12 saat önce Assetto Corsa aldım. Ultimate Edition'ı görünce iade ettim ancak halen cevap verilmiyor.
12 saat önce Assetto Corsa aldım. Ultimate Edition'ı görünce iade ettim ancak halen cevap verilmiyor.
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 26 Haziran 2019 #2 UBerk dedi: 12 saat önce Assetto Corsa aldım. Ultimate Edition'ı görünce iade ettim ancak halen cevap verilmiyor. Genişletmek için tıkla... En az "1" gün beklemelisiniz. Yaz indirimi olduğu için biraz yoğun olabilir.
UBerk dedi: 12 saat önce Assetto Corsa aldım. Ultimate Edition'ı görünce iade ettim ancak halen cevap verilmiyor. Genişletmek için tıkla... En az "1" gün beklemelisiniz. Yaz indirimi olduğu için biraz yoğun olabilir.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 26 Haziran 2019 #3 Sistem yoğun, daha oyun alırken insanlar sıkıntı çekiyor. Gayet normal bugün içinde onaylanır. (Tahminimce)
Sistem yoğun, daha oyun alırken insanlar sıkıntı çekiyor. Gayet normal bugün içinde onaylanır. (Tahminimce)