Y YouNeverKnw1 Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #1 Merhaba, ben oyun aldım. 0.8 saat oynaması var, iade etmek için destek talebi açtım fakat 2 gün geçti ve Steam'den cevap yok. Cevap gelmezse Papara üzerinden o işlemi iptal etme şansına sahip miyim?
Merhaba, ben oyun aldım. 0.8 saat oynaması var, iade etmek için destek talebi açtım fakat 2 gün geçti ve Steam'den cevap yok. Cevap gelmezse Papara üzerinden o işlemi iptal etme şansına sahip miyim?
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.702 Makaleler 21 Çözümler 99 24 Kasım 2020 #2 Harcamayı bankadan iptal ettirirsen hesabını banlarlar.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 24 Kasım 2020 #3 Biraz daha sabredin. YouNeverKnw1 dedi: Cevap gelmezse Papara üzerinden o işlemi iptal etme şansına sahip miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Papara niye iptal etsin yahu ?
Biraz daha sabredin. YouNeverKnw1 dedi: Cevap gelmezse Papara üzerinden o işlemi iptal etme şansına sahip miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Papara niye iptal etsin yahu ?
Y YouNeverKnw1 Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #4 Ciusance dedi: Biraz daha sabredin. Hocam Papara niye iptal etsin yahu ? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum 2 günden beri cevap bekliyorum ama yok bekliyeceğiz artık yapacak bişi yok.
Ciusance dedi: Biraz daha sabredin. Hocam Papara niye iptal etsin yahu ? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum 2 günden beri cevap bekliyorum ama yok bekliyeceğiz artık yapacak bişi yok.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 24 Kasım 2020 #5 İade işlemini iptal edip tekrar iade talebi oluşturun ben genelde böyle yapınca daha hızlı sonuç alıyorum.
İade işlemini iptal edip tekrar iade talebi oluşturun ben genelde böyle yapınca daha hızlı sonuç alıyorum.
Y YouNeverKnw1 Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #6 Mike_Wazowski dedi: İade işlemini iptal edip tekrar iade talebi oluşturun ben genelde böyle yapınca daha hızlı sonuç alıyorum. Genişletmek için tıkla... onu daha önce denemiştim ama olmadı bu sefer iptal etmedim bekliyorum talebi cevaplamışlar konu kapanabilir. Son düzenleme: 25 Kasım 2020
Mike_Wazowski dedi: İade işlemini iptal edip tekrar iade talebi oluşturun ben genelde böyle yapınca daha hızlı sonuç alıyorum. Genişletmek için tıkla... onu daha önce denemiştim ama olmadı bu sefer iptal etmedim bekliyorum talebi cevaplamışlar konu kapanabilir.
MiracCelik Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 Kartına attıysan 2 3 hatafyı bulur. Ama cüzdana ise 2 3 güne gelmesi lazım