Steam iadesi 2 gündür onaylanmadı

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Steam'dan bir oyun iade ettim fakat 2 gündür bir gelişme yok. Ne ret ne de onay geldi. İadenin Steam cüzdanına yapılmasını istedim. İade etmeyi bilmediğim için ilk önce iade ekranından oyunu kaldır dedim ve sonra iade talebi oluşturdum. Bir sıkıntı olur mu?

Steam cüzdanınızda ne gözüküyor? Onun dışında 1-7 iş günü içerisinde dönüyorlar keşke acele etmeseydin.

Arkadaşlar papağan gibi birbirinizin dediklerini adama söyleyip durmasanıza. Şöyle bir şey var ki, eğer Steam şifreni yakın bir tarihte değiştirdiysen iade talebini beklemeye alıyor ve sanırsam 1 hafta veya 2 hafta gibi bir süre sonra iade ediyor. Yakın tarihte şifrenizi ya da Steam guardınızı değiştirdiniz mi?

Hayır hocam. Benim korktuğum nokta iade ekranında oyunu kaldıra tıklamış olmam. Paramın boşa gitmesinden korkuyorum.

1 hafta bekleyin, Yoğunluktan olabilir, zaten onaylanınca Steam Bakiyenizde (Bekleyen ....? TL) Diye gözükecektir.

Hayır hocam. Benim korktuğum nokta iade ekranında oyunu kaldıra tıklamış olmam. Paramın boşa gitmesinden korkuyorum.

Hesap bilgileri kısmından tüm lisanslarınıza bakınız. Ya da Steam sayfasına girip sizde olup olmadığına tekrar satın al seçeneği olup olmadığına bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…