Arkadaşlar, aldığım Forza Horizon 4 oyunumu iade etmek istiyorum. Kartıma iade yapmak istiyorum fakat Steam sadece Steam cüzdanına iade yapabilirsin diyor. Ne yapabilirim?
Herkese merhaba. Steam'dan bir oyun aldım, üstünden henüz 1 gün bile geçmedi. Oyun çok kastığı için iade etmek istedim. Paramı Steam cüzdanına değil, kendi cüzdanıma koymak istiyorum. Parayı kartıma iade etmelerini istediğim an bana şunu söylüyor: "Üzgünüz, Steam bu ödeme yöntemine iadede...
www.technopat.net
Söyle bir konu buldum. Sanirim BoaCompra olunca karta iade edilemiyor.
Herkese merhaba. Steam'dan bir oyun aldım, üstünden henüz 1 gün bile geçmedi. Oyun çok kastığı için iade etmek istedim. Paramı Steam cüzdanına değil, kendi cüzdanıma koymak istiyorum. Parayı kartıma iade etmelerini istediğim an bana şunu söylüyor: "Üzgünüz, Steam bu ödeme yöntemine iadede...
www.technopat.net
Söyle bir konu buldum. Sanirim BoaCompra olunca karta iade edilemiyor.
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.
help.steampowered.com
Neden BoaCompra üzerinden aldınız? BoaCompra iade kabul etmiyordu sanırsam.