Y YavuzUnal Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Saat kasmak istiyorum. SingleBoostr denedim ama çalışmadı error verip duruyor. Saat kasmak için basit ve sade program önerileriniz nelerdir?
Saat kasmak istiyorum. SingleBoostr denedim ama çalışmadı error verip duruyor. Saat kasmak için basit ve sade program önerileriniz nelerdir?
Batushans1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci=R5 5600X Ekran Kartı=Gigabyte RX570 4GB Ram=8X2 3600MHZ Anakart=A520M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 4 Kasım 2024 #2 Freehourboost ile 100 saate kadar bedava.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 4 Kasım 2024 #3 YavuzUnal dedi: Saat kasmak istiyorum. SingleBoostr denedim ama çalışmadı error verip duruyor. Saat kasmak için basit ve sade program önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Idle Master Extended. Zipden klasöre çıkardıktan sonra klasörün içinde CMD açıp steam-idle.exe id yazman yeterli. Örneğin steam-idle.exe 730 (cs2).
YavuzUnal dedi: Saat kasmak istiyorum. SingleBoostr denedim ama çalışmadı error verip duruyor. Saat kasmak için basit ve sade program önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Idle Master Extended. Zipden klasöre çıkardıktan sonra klasörün içinde CMD açıp steam-idle.exe id yazman yeterli. Örneğin steam-idle.exe 730 (cs2).