moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 30 Haziran 2020 #11 LonelyDarkSide dedi: Sanırsam Steam ıdle Master sitesi kapatılmış o yüzden extended indireceğim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun virüsünüz.
LonelyDarkSide dedi: Sanırsam Steam ıdle Master sitesi kapatılmış o yüzden extended indireceğim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun virüsünüz.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.324 Çözümler 9 30 Haziran 2020 #12 moxxi dedi: Hayırlı olsun virüsünüz. Genişletmek için tıkla... Daha önce de indirmiştim bir sıkıntı olmamıştı.
moxxi dedi: Hayırlı olsun virüsünüz. Genişletmek için tıkla... Daha önce de indirmiştim bir sıkıntı olmamıştı.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 30 Haziran 2020 #13 LonelyDarkSide dedi: Daha önce de indirmiştim bir sıkıntı olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Bu virüssüz olduğu anlamına mı gelir. Ben sizi uyardım 2 gün sonra gelip steam hesabım çalındı diye konu açmayın.
LonelyDarkSide dedi: Daha önce de indirmiştim bir sıkıntı olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Bu virüssüz olduğu anlamına mı gelir. Ben sizi uyardım 2 gün sonra gelip steam hesabım çalındı diye konu açmayın.
LoqqaL Megapat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 207 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Android Developer 30 Haziran 2020 #14 Asf daha guvenilir program ve onda ban sebebide yok bildigin gercek oynattiriyormuscasina kasiyor kartlari ben onu kullaniyorum
Asf daha guvenilir program ve onda ban sebebide yok bildigin gercek oynattiriyormuscasina kasiyor kartlari ben onu kullaniyorum
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #15 moxxi dedi: Dostum o viruslu haberin olsun (Reddit sayfasında ki) mobilden yaparsan daha rahat ve virussuz yaparsın daha 2 gün önce 84 kart kastım. Genişletmek için tıkla... Hocam mobildeki programın ismi nedir ve Steam şifreni vb veriyonmu uygulamaya.
moxxi dedi: Dostum o viruslu haberin olsun (Reddit sayfasında ki) mobilden yaparsan daha rahat ve virussuz yaparsın daha 2 gün önce 84 kart kastım. Genişletmek için tıkla... Hocam mobildeki programın ismi nedir ve Steam şifreni vb veriyonmu uygulamaya.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 26 Haziran 2022 #16 Canak anten dedi: Hocam mobildeki programın ismi nedir ve Steam şifreni vb veriyonmu uygulamaya. Genişletmek için tıkla... Evet veriyoruz. Uygulamanın adı Idle Daddy.
Canak anten dedi: Hocam mobildeki programın ismi nedir ve Steam şifreni vb veriyonmu uygulamaya. Genişletmek için tıkla... Evet veriyoruz. Uygulamanın adı Idle Daddy.