Rehber Steam Idle Master ile nasıl saat kasılır?

@XPLSG oyun hiçbir sistemde çalışmaz. 3. parti programlarla çalışıyormuş gibi simüle edilir. Bu yüzden sistem dahil olmak üzere herhangi bir birimi yormaz.
@XPLSG edit: Doğru demişsiniz, karıştırmışım. Rozet değil koleksiyon kartı.

2 sorum var.
1- Bu sadece koleksiyon kartı olan oyunlarda mı çalışıyor?
2- Bu da açıkken ben arkada yine Steamdan oyun oynayabilir miyim?

Yanlış anlamaz isen bir soru soracağım idle master nedir? Ne işe yarar

Yanlış anlamaz isen bir soru soracağım Idle Master nedir? Ne işe yarar.

Idle Master'ın temel amacı Steam'deki oyunlardan koleksiyon kartı düşürmeyi sağlar oyunu indirmeden kendi sisteminde oyuna girer sizin pcnizde oyun çalışmaz.
100 200 oyun bile çalıştırabilir koleksiyon kartı düşürmek için en kısa ve en mantıklı yok diyebiliriz.

Kart düşürmedeki amaç nedir yani ben Steam kullanıyorum ama koleksiyon kartı falan pek ilgimi çekmedi uygulama içerisinde bu kartları hesapta bulunan mevcut oyunlardan mı kasıyor yoksa oyun farmı yapılarak mı?

Koleksiyon kartı düşürmek için oyunun desteklemesi gerek steam mağazasında yazar 2. olarak steam hesabınızın kısıtsız olması gerekmekte.
genelde oyunlarda 5 kart olur ama 15 kart olanlarda var.
mevcut kart sayısını ikiye bölüyoruz 6 kart varsa 3 düşer ikiye bölünmüyorsa bir kart fazla düşer 5 mesela 3 kart düşer.
maksimum sayısı vardır 30 kuruş 50 kuruş fiyatlara satabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…