Rehber Steam Idle Master ile nasıl saat kasılır?

@XPLSG Hocam Pay Day 1 ve ETS2, F1 2014 gibi oyunlara kart kasmak için bırakmak isterim fakat steam hesabım ban yer mi acaba ? riski varsa yapmak istemiyorum.

@XPLSG hocam pay day 1 ve ETS 2, F1 2014 gibi oyunlara kart kasmak için bırakmak isterim fakat Steam hesabım ban yer mi acaba? Riski varsa yapmak istemiyorum.

Neredeyse riski yok ETS 2 ve Payday'de yapmıştım F1 2014'te bilmiyorum ama %99 onda da bir sorun olmaz.
Zaten oyun banları oyun içindir Steam hesabınıza bir şey olmaz.

Neredeyse riski yok ETS 2 ve Payday'de yapmıştım F1 2014'te bilmiyorum ama %99 onda da bir sorun olmaz.
Teşekkürler ben steam hesabımız banlanıyor sanıyordum hemen indirip test ediyorum efendim.
Mükemmelsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    874,2 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Çok soru sordum ama Garry's Mod gibi Online tarafı olan oyunlarda VAC yeme riski var mı?

VAC yeme riski bence oyundan oyuna değişir mesela ben Witch It oyununda kart düşürmek için yapmıştım ve VAC desteği vardı bir şey olmadı.
CS:GO gibi oyunlarda yapmanı tavsiye etmem.
Garry's Mod'da bir şey olacağını düşünmüyorum.

Bu idle master'da oyuna özel koleksiyon kartı düşürülebilir mi?

Zaten koleksiyon kartı düşürmek için kullanılıyor fakat ben saat kasma yöntemi gösterdim dilerseniz kartta düşürebilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkürler. Idle Master şu an bir hata veriyor hata: Çalışma Tamamlandı, Kart Hakkınız Kalmadı. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…