Hysura Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 8 Mayıs 2022 #1 Merhaba konuya direk gireceğim. Idle Master herhangi bir ban'a sebep olur mu? VAC korumalı oyunlarda yapsam sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
Merhaba konuya direk gireceğim. Idle Master herhangi bir ban'a sebep olur mu? VAC korumalı oyunlarda yapsam sorun çıkar mı?
Berkay Keleş Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 8 Mayıs 2022 #2 Hysura dedi: Merhaba konuya direk gireceğim. Idle Master herhangi bir Ban'a sebep olur mu? VAC korumalı oyunlarda yapsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaptım ve hiçbir sorun olmadı şu ana kadar. Ama siz yine de kendinizi çevrimdışına alın ki insanlara bildirim gitmesin 2 saniyede bir oyun değiştirirseniz rahatsız olabilirler.
Hysura dedi: Merhaba konuya direk gireceğim. Idle Master herhangi bir Ban'a sebep olur mu? VAC korumalı oyunlarda yapsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaptım ve hiçbir sorun olmadı şu ana kadar. Ama siz yine de kendinizi çevrimdışına alın ki insanlara bildirim gitmesin 2 saniyede bir oyun değiştirirseniz rahatsız olabilirler.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.193 Çözümler 5 Yer Marineford 8 Mayıs 2022 #3 Vac'lı olan oyunların kodlarını bulup kara listeye atmanız lazım. Yoksa ban yiyebilirsiniz.