Haesa Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #1 Idle Master'ı ilk defa başlattım ama kara listeyi hazırlamamıştım. Left 4'ten kart düştü, ban yer miyim?
Idle Master'ı ilk defa başlattım ama kara listeyi hazırlamamıştım. Left 4'ten kart düştü, ban yer miyim?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 4 Ocak 2023 #2 Hayır yemezsiniz.
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 4 Ocak 2023 #3 Haesa dedi: Idle Master'ı ilk defa başlattım ama kara listeyi hazırlamamıştım. Left 4'ten kart düştü, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Bunu bende yaşadım anlık geçerken oyunları kart düştü. Şuan VAC banım yok sorun olmadı.
Haesa dedi: Idle Master'ı ilk defa başlattım ama kara listeyi hazırlamamıştım. Left 4'ten kart düştü, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Bunu bende yaşadım anlık geçerken oyunları kart düştü. Şuan VAC banım yok sorun olmadı.
Haesa Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 Mogl dedi: Bunu bende yaşadım anlık geçerken oyunları kart düştü. Şu an VAC banım yok sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim reis.
Mogl dedi: Bunu bende yaşadım anlık geçerken oyunları kart düştü. Şu an VAC banım yok sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim reis.
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 4 Ocak 2023 #5 Haesa dedi: Çok teşekkür ederim reis. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi oyunlar.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 4 Ocak 2023 #6 Kara liste olayi zaten hikaye. Bosuna ugrasmaniza gerek yok. Idle Master yüzünden yasaklanma almazsiniz.
Kara liste olayi zaten hikaye. Bosuna ugrasmaniza gerek yok. Idle Master yüzünden yasaklanma almazsiniz.
Cumhuriyet Paşası Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 400 Yer İstanbul/Beylikdüzü 4 Ocak 2023 #7 Haesa dedi: Idle Master'ı ilk defa başlattım ama kara listeyi hazırlamamıştım. Left 4'ten kart düştü, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Zamanında başarım programıyla L4D2'de kendime stats basmıştım onda bile bir şey olmadıysa karttan hiç ama hiç sorun olmaz
Haesa dedi: Idle Master'ı ilk defa başlattım ama kara listeyi hazırlamamıştım. Left 4'ten kart düştü, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Zamanında başarım programıyla L4D2'de kendime stats basmıştım onda bile bir şey olmadıysa karttan hiç ama hiç sorun olmaz