Ç Çağrı.123 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 78 22 Mart 2023 #1 Arkadaşlar ben arkadaşlarımla ranch Simulator oynayacağım fakat oyun Steam'de 66 TL Epic Games'te 40 TL benim arkadaşımın ranch Simulator'u Steam kütüphanesinde ben oyunu Epic Games'ten alsam arkadaşımla oynayabilir miyim yoksa Steam'den almam şart mı?
Arkadaşlar ben arkadaşlarımla ranch Simulator oynayacağım fakat oyun Steam'de 66 TL Epic Games'te 40 TL benim arkadaşımın ranch Simulator'u Steam kütüphanesinde ben oyunu Epic Games'ten alsam arkadaşımla oynayabilir miyim yoksa Steam'den almam şart mı?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 Çağrı.123 dedi: Arkadaşlar ben arkadaşlarımla ranch Simulator oynayacağım fakat oyun Steam'de 66 TL Epic Games'te 40 TL benim arkadaşımın ranch Simulator'u Steam kütüphanesinde ben oyunu Epic Games'ten alsam arkadaşımla oynayabilir miyim yoksa Steam'den almam şart mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir zorunluluk hiç bir oyunda yok. Sunucusu açıksa oynarsınız.
Çağrı.123 dedi: Arkadaşlar ben arkadaşlarımla ranch Simulator oynayacağım fakat oyun Steam'de 66 TL Epic Games'te 40 TL benim arkadaşımın ranch Simulator'u Steam kütüphanesinde ben oyunu Epic Games'ten alsam arkadaşımla oynayabilir miyim yoksa Steam'den almam şart mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir zorunluluk hiç bir oyunda yok. Sunucusu açıksa oynarsınız.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 22 Mart 2023 #3 Çağrı.123 dedi: Arkadaşlar ben arkadaşlarımla ranch Simulator oynayacağım fakat oyun Steam'de 66 TL Epic Games'te 40 TL benim arkadaşımın ranch Simulator'u Steam kütüphanesinde ben oyunu Epic Games'ten alsam arkadaşımla oynayabilir miyim yoksa Steam'den almam şart mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi sunucusu var onun üzerinden bağlandığınız için sorun olmayacaktır girebilirsiniz.
Çağrı.123 dedi: Arkadaşlar ben arkadaşlarımla ranch Simulator oynayacağım fakat oyun Steam'de 66 TL Epic Games'te 40 TL benim arkadaşımın ranch Simulator'u Steam kütüphanesinde ben oyunu Epic Games'ten alsam arkadaşımla oynayabilir miyim yoksa Steam'den almam şart mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi sunucusu var onun üzerinden bağlandığınız için sorun olmayacaktır girebilirsiniz.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #4 MzK48 dedi: Öyle bir zorunluluk hiçbir oyunda yok. Sunucusu açıksa oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bazı oyunlarda fark ediyor diye biliyorum ben.
MzK48 dedi: Öyle bir zorunluluk hiçbir oyunda yok. Sunucusu açıksa oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bazı oyunlarda fark ediyor diye biliyorum ben.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #5 RİCK GRİMES1 dedi: Hayır hocam bazı oyunlarda fark ediyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Misal?
RİCK GRİMES1 dedi: Hayır hocam bazı oyunlarda fark ediyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Misal?
Ç Çağrı.123 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 78 22 Mart 2023 #6 Tamam, sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2023