miayu16 Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım dolu, CS2 de FACEIT'i denemek istiyorum fakat çalınma ihtimaline karsı size danısmak istedim.
Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım dolu, CS2 de FACEIT'i denemek istiyorum fakat çalınma ihtimaline karsı size danısmak istedim.
Mkrp Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 251 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #2 Bir sorun olmaz.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.034 Çözümler 53 20 Şubat 2025 #3 miayu16 dedi: Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım dolu, CS2 de FACEIT'i denemek istiyorum fakat çalınma ihtimaline karsı size danısmak istedim. Genişletmek için tıkla... Sanmam bir şey olacağını FACEIT politikaları sağlamdır. Sadece 3. parti sitelere dikkat edin.
miayu16 dedi: Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım dolu, CS2 de FACEIT'i denemek istiyorum fakat çalınma ihtimaline karsı size danısmak istedim. Genişletmek için tıkla... Sanmam bir şey olacağını FACEIT politikaları sağlamdır. Sadece 3. parti sitelere dikkat edin.
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 20 Şubat 2025 #4 API Key'in yoksa ve RAT gibi herhangi bir virüs yemezsen bir şey olmaz.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.315 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #5 miayu16 dedi: Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım dolu, CS2 de FACEIT'i denemek istiyorum fakat çalınma ihtimaline karsı size danısmak istedim. Genişletmek için tıkla... Babama guvenmem FACEIT'e guvenirim. Baglayin hocam. Hile cok az en azindan FACEIT'te ve Mac'lar daha rekabetci. Delirmezsiniz Valve sunuclarında oldugu gibi.
miayu16 dedi: Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım dolu, CS2 de FACEIT'i denemek istiyorum fakat çalınma ihtimaline karsı size danısmak istedim. Genişletmek için tıkla... Babama guvenmem FACEIT'e guvenirim. Baglayin hocam. Hile cok az en azindan FACEIT'te ve Mac'lar daha rekabetci. Delirmezsiniz Valve sunuclarında oldugu gibi.