K KeremcaNNN Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Gta 4 alacağım fakat Steam üzerinden mi alsam CD ile mi alsam hangisi mantıklı? Yani steam sorun çıkartır mı? Fiyatı boşverin sadece CD mi iyi yoksa internetten mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2014
Arkadaşlar Gta 4 alacağım fakat Steam üzerinden mi alsam CD ile mi alsam hangisi mantıklı? Yani steam sorun çıkartır mı? Fiyatı boşverin sadece CD mi iyi yoksa internetten mi ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 6 Ağustos 2014 #3 Steam'den almanı tavsiye ederim. Güncelleştirme yapma vs. daha kolay olur.
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 6 Ağustos 2014 #4 Steam'den almak çok daha mantıklı. Sonuçta bir çok platforma destek veren bir site olarak steam'ı tercih etmende fayda var.
Steam'den almak çok daha mantıklı. Sonuçta bir çok platforma destek veren bir site olarak steam'ı tercih etmende fayda var.
1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 6 Ağustos 2014 #5 Kutudan oyun alan kaldı mı hala Steam alın
İ İŞBU Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #6 Ben kaldım güvenmiyorum ve indirim olmadan mutlaka steam oyunları alınmaz hele ki ülkemizde. Ayrıca steam de 29 dolar olan oyun kutulu 29 tl oluyor ve ç0k ciddiyim.
Ben kaldım güvenmiyorum ve indirim olmadan mutlaka steam oyunları alınmaz hele ki ülkemizde. Ayrıca steam de 29 dolar olan oyun kutulu 29 tl oluyor ve ç0k ciddiyim.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 6 Ağustos 2014 #8 @Silinen üye Bazen kutulu 15 tl olan oyun Steam'de 45 lira oluyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Ağustos 2014 #9 Kutulu alsan bile Steam üzerinden güncelleme yapıp oyunu Steam üzerinden oynayacaksın. Arada bir fark yok. 2 yöntem de sorun çıkarmaz.
Kutulu alsan bile Steam üzerinden güncelleme yapıp oyunu Steam üzerinden oynayacaksın. Arada bir fark yok. 2 yöntem de sorun çıkarmaz.
T The Witcher Ziyaretçi 6 Ağustos 2014 #10 Zaten dalga geçme amacı ile söylemedim. Sadece o oyunun hangi oyun olduğunu merak ettim.