Steam ile uPlay çakışıyor

Bera0076

Hectopat
Ben 3 gün önce R6 Steam ve UPlay'den smurf(DurmaPlay) aldım. İlk önce uPlay’e girdim Key’i girdim active ettim. Sonra kaç GB diye baktım 72 benim nette kotalı güncelleme geldi mi komşudan indiriyorum. Neyse dedim bare benim main var. Steam'de girdim onun dosyaları kopyalim UPlay'e atim dedim attım uPlay tepki vermedi devam etti. Baştan indirmeye neyse yapacak bir şey yok dedim indirsin neyse gittim geri sildim attım dosyaları sonra PC reset attım. Dedim Steam'de zaten yüklü bare Steam smurfüne girer dedim herhalde indirmeden harbiden de indirmedi direkt oyun açıldı ama bana uPlay hesabı sormadı oyun açılırken bir baktım benim UPlay'den aldığım hesaba bağlanmış onla nie ilşkilendi nasıl kaldıracağım onu?

Şu an uPlay Launcher'da iki tane R6 var detailse view baktığımda soldakinde Key'li olan diğerinde yok bir şey ama dowload yazıyor. Başka uPlay hesabı açtım dedim bu hesaba bağlanmasını istiyorum ama uPlay Launcher bu hesap senin değil diyor kabul etmiyor Support'la konuş diyor sonra dedim Steam'den aldım. GG olmasın diye Ubisoft canlı desteğe bağlandım İngilizcem çok iyi olmadığı için Google translate kullandım ifade edebildiğim kadar kendimi ifade etmeye çalıştım ing iyi değil. Adam anlamadı yarım yamalak anladı dedi. Bana sil Steam'de UPlay'den klasik yöntem baştan indir ve yönetici olarak çalıştır dedi ve bana link attı. Eğer oyun nasıl silinir bilmiyorsam diye sonra sildim. Şu an 8 saat kaldı inmesine acaba düzeldi mi? İngilizce'si iyi olan var mı? Support'a ne yazmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…