M metehan4556 Hectopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2018 #1 Steam'den bir oyunu ilk defa çalıştırırken ''AMD DUAL CORE OPTİMİZER'' adlı program kuruldu bilgisayarıma. Sorun şu ki ben Intel'in i7 işlemcisini kullanıyorum bu programın bana bir zararı ya da yararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2018
Steam'den bir oyunu ilk defa çalıştırırken ''AMD DUAL CORE OPTİMİZER'' adlı program kuruldu bilgisayarıma. Sorun şu ki ben Intel'in i7 işlemcisini kullanıyorum bu programın bana bir zararı ya da yararı olur mu?
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2018 #2 Hayır olmaz. İşlemci i7 olduğu için programın çalışacağını bile düşünmüyorum.
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Şubat 2018 #3 JohnMacTavish dedi: Hayır olmaz. İşlemci i7 olduğu için programın çalışacağını bile düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Program çalışıyor. Ne tür de bir etkisi var, tartışılır. Bende şuan fark ettim, arkaplan da çalıştığını.
JohnMacTavish dedi: Hayır olmaz. İşlemci i7 olduğu için programın çalışacağını bile düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Program çalışıyor. Ne tür de bir etkisi var, tartışılır. Bende şuan fark ettim, arkaplan da çalıştığını.
LoqqaL Megapat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 207 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Android Developer 29 Haziran 2018 #4 Bende bugün farkettim bu programa gerek var mı? Silelim mi?