Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 19 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar bir sorunum var Steam'den indirdiğim tüm programlar, oyunlar .URL uzantısı ile kısayolu oluşturuluyor; Eki Görüntüle 1030750 Bir aralar CS:GO böyle olduğunda CS:GO ile aç diye işaretlediğim içinde tüm uygulamalarda CS:GO logosu var bu sorunları nasıl çözebilirim?? Dosya Ekleri 1621424530860.png 2,5 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar bir sorunum var Steam'den indirdiğim tüm programlar, oyunlar .URL uzantısı ile kısayolu oluşturuluyor; Eki Görüntüle 1030750 Bir aralar CS:GO böyle olduğunda CS:GO ile aç diye işaretlediğim içinde tüm uygulamalarda CS:GO logosu var bu sorunları nasıl çözebilirim??
Çözüm 2 2 231561 19 Mayıs 2021 İnternet Tarayıcısı olarak seçin onu. Sonrasında Steam üzerinden yeni bir kısayol oluşturun sorun yaşadığınız uygulama için.
İnternet Tarayıcısı olarak seçin onu. Sonrasında Steam üzerinden yeni bir kısayol oluşturun sorun yaşadığınız uygulama için.
KS KS Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 19 Mayıs 2021 #11 231561 dedi: İnternet tarayıcı olarak seçin onu. Sonrasında Steam üzerinden yeni bir kısayol oluşturun sorun yaşadığınız uygulama için. Genişletmek için tıkla... Steam'den indirdiğim tüm uygulamalarda bu sorunu yaşamaya başladım dediğinizi denedim ve sorunum çözüldü çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
231561 dedi: İnternet tarayıcı olarak seçin onu. Sonrasında Steam üzerinden yeni bir kısayol oluşturun sorun yaşadığınız uygulama için. Genişletmek için tıkla... Steam'den indirdiğim tüm uygulamalarda bu sorunu yaşamaya başladım dediğinizi denedim ve sorunum çözüldü çok teşekkürler.