samet36 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Metal Gear Rising Almayı düşünüyorum çok kararsız kaldım şu an mı? Almalıyım yoksa 2 ay 6 gün sonra olan Steam sonbahar indirimini mi? Beklemeliyim? Zam gelir mi?
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Metal Gear Rising Almayı düşünüyorum çok kararsız kaldım şu an mı? Almalıyım yoksa 2 ay 6 gün sonra olan Steam sonbahar indirimini mi? Beklemeliyim? Zam gelir mi?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.899 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 15 Eylül 2023 #2 Fiyatı uygun zaten alın geçin. İndirim gelmeden zam gelirse üzülürsünüz ve zam geldikten sonra indirime girse bile bu kadar ucuz olmaz.
Fiyatı uygun zaten alın geçin. İndirim gelmeden zam gelirse üzülürsünüz ve zam geldikten sonra indirime girse bile bu kadar ucuz olmaz.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #3 samet36 dedi: METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Metal Gear Rising Almayı düşünüyorum çok kararsız kaldım şu an mı? Almalıyım yoksa 2 ay 6 gün sonra olan Steam sonbahar indirimini mi? Beklemeliyim? Zam gelir mi? Genişletmek için tıkla... 55TL gayet uygun bir fiyat. İndirim beklemeye değmez.
samet36 dedi: METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Metal Gear Rising Almayı düşünüyorum çok kararsız kaldım şu an mı? Almalıyım yoksa 2 ay 6 gün sonra olan Steam sonbahar indirimini mi? Beklemeliyim? Zam gelir mi? Genişletmek için tıkla... 55TL gayet uygun bir fiyat. İndirim beklemeye değmez.
samet36 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #4 balkann dedi: 55TL gayet uygun bir fiyat. İndirim beklemeye değmez. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal şimdi alacağım.
balkann dedi: 55TL gayet uygun bir fiyat. İndirim beklemeye değmez. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal şimdi alacağım.
Lord Fry Femtopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #5 Hocam al gitsin bende The Binding of Isaac Rebirth için karasız kaldim bende alacağım.
cemdeniz7 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #6 Fiyatı uygun bence, daha ucuza inmeyebilir ben olsam satın alırdım.