Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.738 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Nisan 2022 #1 Merhaba. 27 Nisan yayıncı indiriminde ETS 2 ve HOI4 indirime girmedi. SteamDB sitesinde 2 Mayıs indirimi var bu indirimde oyunlar indirime girer mi?
Merhaba. 27 Nisan yayıncı indiriminde ETS 2 ve HOI4 indirime girmedi. SteamDB sitesinde 2 Mayıs indirimi var bu indirimde oyunlar indirime girer mi?
Virustx86 Decapat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 211 Çözümler 3 Yer İstanbul/Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 12.Sınıf Öğrencisi 29 Nisan 2022 #2 ETS bayramda girecek diye biliyorum ama emin değilim. ETS Steam'de her indirim olduğunda indirime giriyor.
ETS bayramda girecek diye biliyorum ama emin değilim. ETS Steam'de her indirim olduğunda indirime giriyor.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 29 Nisan 2022 #3 2 Mayıs'ta olacak olan indirimde belki girebilir. Ben de Far Cry serisinin indirime girmesini bekliyorum.
2 Mayıs'ta olacak olan indirimde belki girebilir. Ben de Far Cry serisinin indirime girmesini bekliyorum.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 29 Nisan 2022 #4 HOI4 durduk yere bile indirime giriyor yani girmesi çok yüksek ihtimal.
Virustx86 Decapat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 211 Çözümler 3 Yer İstanbul/Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 12.Sınıf Öğrencisi 29 Nisan 2022 #5 surafu dedi: HOI4 durduk yere bile indirime giriyor yani girmesi çok yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... ETS de öyle bir bakıyorsun indirimde
surafu dedi: HOI4 durduk yere bile indirime giriyor yani girmesi çok yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... ETS de öyle bir bakıyorsun indirimde
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.738 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Nisan 2022 #6 surafu dedi: HOI4 durduk yere bile indirime giriyor yani girmesi çok yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Param yoktu DLC alamadım. Param var indirim yok. DLC alamıyorum. Virustx86 dedi: ETS bayramda girecek diye biliyorum ama emin değilim. ETS Steam'de her indirim olduğunda indirime giriyor. Genişletmek için tıkla... Girsin Iberia ile map tamamen bitecek nihayet. ATS ve HOI4 kalıyor.
surafu dedi: HOI4 durduk yere bile indirime giriyor yani girmesi çok yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Param yoktu DLC alamadım. Param var indirim yok. DLC alamıyorum. Virustx86 dedi: ETS bayramda girecek diye biliyorum ama emin değilim. ETS Steam'de her indirim olduğunda indirime giriyor. Genişletmek için tıkla... Girsin Iberia ile map tamamen bitecek nihayet. ATS ve HOI4 kalıyor.
Virustx86 Decapat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 211 Çözümler 3 Yer İstanbul/Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 12.Sınıf Öğrencisi 29 Nisan 2022 #7 Yeniçocuk dedi: Param yoktu DLC alamadım. Param var indirim yok. DLC alamıyorum. Girsin ıberia ile map tamamen bitecek nihayet. ATS ve HOI4 kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşıyorum.
Yeniçocuk dedi: Param yoktu DLC alamadım. Param var indirim yok. DLC alamıyorum. Girsin ıberia ile map tamamen bitecek nihayet. ATS ve HOI4 kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşıyorum.
A Arthurmmorgan Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 42 2 Mayıs 2022 #8 333365 dedi: 2 Mayıs'ta olacak olan indirimde belki girebilir. Ben de Far Cry serisinin indirime girmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an 2 mayıs indirim olmadı.
333365 dedi: 2 Mayıs'ta olacak olan indirimde belki girebilir. Ben de Far Cry serisinin indirime girmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an 2 mayıs indirim olmadı.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.738 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Mayıs 2022 #9 Arthurmmorgan dedi: Şu an 2 Mayıs indirim olmadı. Genişletmek için tıkla... Akşam TSİ ile 21:00'da başlıyor indirimler.
Arthurmmorgan dedi: Şu an 2 Mayıs indirim olmadı. Genişletmek için tıkla... Akşam TSİ ile 21:00'da başlıyor indirimler.