Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 24 Mayıs 2020 #12 yigitmaster dedi: İndirim gelmedi. Genişletmek için tıkla... Evet Arkadaşlar başka öneriniz var mı 20TL gibi. Son düzenleme: 24 Mayıs 2020
yigitmaster dedi: İndirim gelmedi. Genişletmek için tıkla... Evet Arkadaşlar başka öneriniz var mı 20TL gibi.
ahmetdurmus.16 Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 426 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #13 Chefchaouen dedi: Sanırım küçük bir hata oluştu bende de düzeldi The Witcher Trilogy nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alınabilir hiç değilse kütüphanen zenginleşir ama şu an da indirim yok galiba.
Chefchaouen dedi: Sanırım küçük bir hata oluştu bende de düzeldi The Witcher Trilogy nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alınabilir hiç değilse kütüphanen zenginleşir ama şu an da indirim yok galiba.
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 24 Mayıs 2020 #14 ahmetdurmus.16 dedi: Alınabilir hiç değilse kütüphanen zenginleşir ama şu an da indirim yok galiba. Genişletmek için tıkla... Peki Tomb Raider Almalımıyom 5.24Tl
ahmetdurmus.16 dedi: Alınabilir hiç değilse kütüphanen zenginleşir ama şu an da indirim yok galiba. Genişletmek için tıkla... Peki Tomb Raider Almalımıyom 5.24Tl
F Fatih_yılmaz Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 77 24 Mayıs 2020 #15 Chefchaouen dedi: Steam'de oyun alacağım 50 veya 60 TL civarı ne önerirsiniz ve The Witcher 3: Wild hunt - Game of the year Edition 22.49 TL olmuş alınır mı? Moderetör bey başlık yanlış yazıldı düzeltirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Game of the year Edition olunca fark ne oluyor bende almayı düşünüyorum da direk dümdüz satılmıyor mu? Fark ne?
Chefchaouen dedi: Steam'de oyun alacağım 50 veya 60 TL civarı ne önerirsiniz ve The Witcher 3: Wild hunt - Game of the year Edition 22.49 TL olmuş alınır mı? Moderetör bey başlık yanlış yazıldı düzeltirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Game of the year Edition olunca fark ne oluyor bende almayı düşünüyorum da direk dümdüz satılmıyor mu? Fark ne?
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #16 1-2 tane mi oyuna indirim gelmiş? Hiç beğenmedim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 24 Mayıs 2020 #17 Indirim falan yok ki. Temizlik etkinligi varken ayriyeten indirim etkinligi yaptiklarini görmedim hic. Yaz indirimlerini bekleyecegiz.
Indirim falan yok ki. Temizlik etkinligi varken ayriyeten indirim etkinligi yaptiklarini görmedim hic. Yaz indirimlerini bekleyecegiz.
mstrfnd Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 256 24 Mayıs 2020 #18 Fatih_yılmaz dedi: Game of the year Edition olunca fark ne oluyor bende almayı düşünüyorum da direk dümdüz satılmıyor mu? Fark ne? Genişletmek için tıkla... DLC ile birlikte veriliyor, paket gibi düşün.
Fatih_yılmaz dedi: Game of the year Edition olunca fark ne oluyor bende almayı düşünüyorum da direk dümdüz satılmıyor mu? Fark ne? Genişletmek için tıkla... DLC ile birlikte veriliyor, paket gibi düşün.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 24 Mayıs 2020 #19 Paran oyuna yetiyorsa bekleme. Yetmiyorsa bekle. Yada daha fazla oyun alırım dersen bekle aynı parayla. Bekle.
Paran oyuna yetiyorsa bekleme. Yetmiyorsa bekle. Yada daha fazla oyun alırım dersen bekle aynı parayla. Bekle.