Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #11 Barisdkmn dedi: 1.2 mi? Ben 30 Mbps ile neredeyse tam verim alıyorum 4'lere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgisayar 18 yılından kalma muhtemelen donamımımla alakalı birşeydir. Ama konu bu degil saptırmaya gerek yok.
Barisdkmn dedi: 1.2 mi? Ben 30 Mbps ile neredeyse tam verim alıyorum 4'lere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgisayar 18 yılından kalma muhtemelen donamımımla alakalı birşeydir. Ama konu bu degil saptırmaya gerek yok.
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #12 Heribert Yavuz dedi: Steam Türkiye sunucularında limit olabilir Steam ayarlarından indirme bölgesini herhangi bir ab ülkesi yapıp dene? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı malesef. Veli1026 dedi: DNS'i Google DNS'i olarak ayarlamayı deneyin. Xbox ve Playstation'larda işe yarıyor, belki bunda da olur. Genişletmek için tıkla... Bu da iş yapmadı malesef.
Heribert Yavuz dedi: Steam Türkiye sunucularında limit olabilir Steam ayarlarından indirme bölgesini herhangi bir ab ülkesi yapıp dene? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı malesef. Veli1026 dedi: DNS'i Google DNS'i olarak ayarlamayı deneyin. Xbox ve Playstation'larda işe yarıyor, belki bunda da olur. Genişletmek için tıkla... Bu da iş yapmadı malesef.
Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #13 Vallahi kardesh ben Türkmenistan da yasiyorum ve sana demek istedigim tek şey haline sukur et. Iste benim internet hizi: Saniyede 200/KB
Vallahi kardesh ben Türkmenistan da yasiyorum ve sana demek istedigim tek şey haline sukur et. Iste benim internet hizi: Saniyede 200/KB