UnknownUser001 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #1 Steam indirme hızı çok yavaş, sebebi nedir? Arkadaşa sordum onda da böyle bir şey olmuş sanırım, başka yaşayan ve çözen var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2022
Steam indirme hızı çok yavaş, sebebi nedir? Arkadaşa sordum onda da böyle bir şey olmuş sanırım, başka yaşayan ve çözen var mıdır acaba?
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #2 Bazen indirilen oyunlardan dolayı olabiliyor, indirme bölgesini değiştirip deneyin bir de bir şey değişmezse muhtemelen oyundan dolayıdır.
Bazen indirilen oyunlardan dolayı olabiliyor, indirme bölgesini değiştirip deneyin bir de bir şey değişmezse muhtemelen oyundan dolayıdır.
A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #3 Hız testi yaptığınızda değerleriniz ne? Ayrıca Steam üzerinden sınırlama koyulmuş olabilir, indirme ayarları üzerinden kontrol edin.
Hız testi yaptığınızda değerleriniz ne? Ayrıca Steam üzerinden sınırlama koyulmuş olabilir, indirme ayarları üzerinden kontrol edin.
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #4 UnknownUser001 dedi: Eki Görüntüle 1543848 Steam indirme hızı çok yavaş, sebebi nedir? Arkadaşa sordum onda da böyle bir şey olmuş sanırım, başka yaşayan ve çözen var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Küçük boyutlu dosyalarda böyle yavaş indirme olabiliyor. Saten ben yazana kadar inmiştir oyun iyi oyunlar dilerim.
UnknownUser001 dedi: Eki Görüntüle 1543848 Steam indirme hızı çok yavaş, sebebi nedir? Arkadaşa sordum onda da böyle bir şey olmuş sanırım, başka yaşayan ve çözen var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Küçük boyutlu dosyalarda böyle yavaş indirme olabiliyor. Saten ben yazana kadar inmiştir oyun iyi oyunlar dilerim.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.166 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #5 Şu anda Steam sunucularında bir sıkıntı var sanırım. Bende de indirme hızı düşük şu an. Biraz önce bir arkadaş indirme bile yapamıyordu.
Şu anda Steam sunucularında bir sıkıntı var sanırım. Bende de indirme hızı düşük şu an. Biraz önce bir arkadaş indirme bile yapamıyordu.
UnknownUser001 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #6 ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Küçük boyutlu dosyalarda böyle yavaş indirme olabiliyor. Saten ben yazana kadar inmiştir oyun iyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... İnmedi.
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Küçük boyutlu dosyalarda böyle yavaş indirme olabiliyor. Saten ben yazana kadar inmiştir oyun iyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... İnmedi.
Commodore 64 Gigapat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #7 indirme bölgesini değiştirmeyi denedin mi