Flexery Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 298 24 Eylül 2024 #1 Internet hızım normal fakat Steam'de indirme çok düşük. Bunu nasıl düzeltirim?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.591 Çözümler 7 24 Eylül 2024 #2 Flexery dedi: Internet hızım normal fakat Steam'de indirme çok düşük. Bunu nasıl düzeltirim? Eki Görüntüle 2316741 Genişletmek için tıkla... Kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Anlık dalgalanmalar oluyor sanırım sıkça.
Flexery dedi: Internet hızım normal fakat Steam'de indirme çok düşük. Bunu nasıl düzeltirim? Eki Görüntüle 2316741 Genişletmek için tıkla... Kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Anlık dalgalanmalar oluyor sanırım sıkça.
Flexery Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 298 24 Eylül 2024 #3 Xei dedi: Kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Anlık dalgalanmalar oluyor sanırım sıkça. Genişletmek için tıkla... Hayır ethernet ile bağlıyım.
Xei dedi: Kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Anlık dalgalanmalar oluyor sanırım sıkça. Genişletmek için tıkla... Hayır ethernet ile bağlıyım.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.591 Çözümler 7 24 Eylül 2024 #4 Flexery dedi: Hayır ethernet ile bağlıyım. Genişletmek için tıkla... kullandığınız disk ne durumda kontrol ettiniz mi?
Flexery dedi: Hayır ethernet ile bağlıyım. Genişletmek için tıkla... kullandığınız disk ne durumda kontrol ettiniz mi?
Flexery Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 298 24 Eylül 2024 #5 Xei dedi: kullandığınız disk ne durumda kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sağlık olarak mı?
Xei dedi: kullandığınız disk ne durumda kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sağlık olarak mı?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #6 @Flexery Önce normal hızda inip sonradan düşüyorsa Türkiye geneli sorun var demektir, bende yaşıyorum, VPN ile çözdüm, WARP öneririm.
@Flexery Önce normal hızda inip sonradan düşüyorsa Türkiye geneli sorun var demektir, bende yaşıyorum, VPN ile çözdüm, WARP öneririm.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.203 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #7 Modemi kapat ve yeniden ac.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.591 Çözümler 7 24 Eylül 2024 #8 Flexery dedi: Sağlık olarak mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, onda da sorun yoksa altta arkadaşın dediği gibi bölge değiştirip deneyin.
Flexery dedi: Sağlık olarak mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, onda da sorun yoksa altta arkadaşın dediği gibi bölge değiştirip deneyin.
Flexery Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 298 24 Eylül 2024 #9 Xei dedi: Evet hocam, onda da sorun yoksa altta arkadaşın dediği gibi bölge değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... İyi durumda disk VPN ile denedim aynı halen. @Cheese Wizzard İndirmeyi durdurup bilgisayarı kapatıp açsam gitmez değil mi indirme. Son düzenleme: 24 Eylül 2024
Xei dedi: Evet hocam, onda da sorun yoksa altta arkadaşın dediği gibi bölge değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... İyi durumda disk VPN ile denedim aynı halen. @Cheese Wizzard İndirmeyi durdurup bilgisayarı kapatıp açsam gitmez değil mi indirme.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 626 Çözümler 2 24 Eylül 2024 #10 İndirme sunucusunu Ankara ya da İstanbul seç.