Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2022 #1 Steam'de bazen maksimum hız sabit alırken bazen de görseldeki gibi kararsız indiriyor. TurkNet kullanıcısıyım, Türk Telekom'dayken böyle bir şey olmuyordu. Sebebini bilen var mı? Sunucu İstanbul seçiliydi İzmir yaptım ama bir süre sonra yine aynı. Dosya Ekleri xx.png 29,6 KB · Görüntüleme: 68
Steam'de bazen maksimum hız sabit alırken bazen de görseldeki gibi kararsız indiriyor. TurkNet kullanıcısıyım, Türk Telekom'dayken böyle bir şey olmuyordu. Sebebini bilen var mı? Sunucu İstanbul seçiliydi İzmir yaptım ama bir süre sonra yine aynı.
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 15 Şubat 2022 #2 Sebebi Telekomdan Türknet'e geçmiş olmanız ve Telekom''un size artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demesi. Artı -5 Eksi
Sebebi Telekomdan Türknet'e geçmiş olmanız ve Telekom''un size artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demesi.
KS KS Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2022 #3 Telekom'la tek alakam onların altyapısında olmam daha önce üst kattan bağlanıyordum internete. Evimde bir internet hizmeti yoktu anlayacağın. Artı 0 Eksi
Telekom'la tek alakam onların altyapısında olmam daha önce üst kattan bağlanıyordum internete. Evimde bir internet hizmeti yoktu anlayacağın.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.297 Çözümler 13 15 Şubat 2022 #4 Sistem yük altındayken mi dalgalanma oluyor? Artı 0 Eksi
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 15 Şubat 2022 #5 Lawien dedi: Telekom'la tek alakam onların altyapısında olmam daha önce üst kattan bağlanıyordum internete. Evimde bir internet hizmeti yoktu anlayacağın. Genişletmek için tıkla... Tamam işte. Adamların altyapısı üzerinden başka firmada daha ucuza hizmeti Telekom yüksek kalite ile almanıza izin vermez. Artı -1 Eksi
Lawien dedi: Telekom'la tek alakam onların altyapısında olmam daha önce üst kattan bağlanıyordum internete. Evimde bir internet hizmeti yoktu anlayacağın. Genişletmek için tıkla... Tamam işte. Adamların altyapısı üzerinden başka firmada daha ucuza hizmeti Telekom yüksek kalite ile almanıza izin vermez.
KS KS Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2022 #6 shush dedi: Sistem yük altındayken mi dalgalanma oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır evde tekim ve PC'de sadece Blitz, Spotify, Steam ve Opera'da daTechnopat açık. Artı 0 Eksi
shush dedi: Sistem yük altındayken mi dalgalanma oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır evde tekim ve PC'de sadece Blitz, Spotify, Steam ve Opera'da daTechnopat açık.
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.226 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #7 Cevabı kendin vermişsin onlar açıkkende dalgalanmalar normaldir internet kullanıyor sürekli. Artı 0 Eksi
KS KS Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2022 #8 sametozbass dedi: Cevabı kendin vermişsin onlar açıkkende dalgalanmalar normaldir internet kullanıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Ağ kullanımları toplasan 2Mbps 100Mbps internet var. Artı 0 Eksi
sametozbass dedi: Cevabı kendin vermişsin onlar açıkkende dalgalanmalar normaldir internet kullanıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Ağ kullanımları toplasan 2Mbps 100Mbps internet var.