Steam indirme hızı devamlı 0 bite düşüyor

berk3535

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda (SSD' de) Portal 2 yüklüydü. Fakat Valorant oynamak için yer açmak istiyordum. Bu yüzden Portal 2'yi sildim. Şu an Portal 2'yi USB belleğe yüklemeye çalışıyorum fakat 5-10 saniyede bir indirme hızı 0bit/sn'ye düşüp 20-30 saniye o şekilde kalıyor. 2 saatte indirebileceğim oyunu 5 saattir indiremedim. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda (SSD' de) Portal 2 yüklüydü. Fakat Valorant oynamak için yer açmak istiyordum. Bu yüzden Portal 2'yi sildim. Şu an Portal 2' yi USB belleğe yüklemeye çalışıyorum fakat 5-10 saniyede bir indirme hızı 0bit/sn ' ye düşüp 20-30 saniye o şekilde kalıyor. 2 saatte indirebileceğim oyunu 5 saattir indiremedim. Ne yapabilirim
Bu arada bilindik çözümleri denedim (Steam önbelleği, cmd flushdns komutları, kapatıp açma)

Olabilir ama daha önce aynı belleğe Epic Games'den Rocket League kurmuştum ve gayet normal bir sürede inmişti

Gorev yoneticisine girip performans kismindan bellegi takip edin. Eger yuklenme durdugunda orada yazma islemi devam ediyorsa bellek yavas kalıyordur. Belleklerin yazma performansi kotu oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı