Turkcell Superonline kullanıyorum ve bu sorun 1 aydır bende mevcut. Origin, League of Legends, Batlle.net gayet sorunsuz indirmelerini ve güncellemelerini gerçekleştiriyor. Youtube, Twitch hatta DNS ile girilen malum sitelerde bile en yüksek çözünürlükte 50mbps internetim ile her şeyi gerçekleştirebiliyorum. Ancak Steam üzerinden en basit oyunu dahi 50kbps hızla indiriyorum ve delirmek üzereyim.
-Steam sildim, yeniden kurdum sorun değişmedi.
-Steam destek ile iletişim kurdum, hiçbir şey değişmedi çözüm önerileri defalarca kere denediğim şeyler.
-Turkcell tarafı ile görüştüm, adamlar görüşmemin akabinde evime gelip modem ve IP değişimi dahi sağladılar ama sonuç değişmedi.
Kendi evim dışında başka evler, kafeler, mekanlarda da güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak sonuç hep hüsran.
Güncel oyunları oynamamda hiçbir sıkıntı olmuyor. En ufak bir ping sorunu dahi yaşamıyorum ancak konu download veya update olduğu zaman delirmemek elde değil.
Yok mu bunun bir çözümü...
-Steam sildim, yeniden kurdum sorun değişmedi.
-Steam destek ile iletişim kurdum, hiçbir şey değişmedi çözüm önerileri defalarca kere denediğim şeyler.
-Turkcell tarafı ile görüştüm, adamlar görüşmemin akabinde evime gelip modem ve IP değişimi dahi sağladılar ama sonuç değişmedi.
Kendi evim dışında başka evler, kafeler, mekanlarda da güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak sonuç hep hüsran.
Güncel oyunları oynamamda hiçbir sıkıntı olmuyor. En ufak bir ping sorunu dahi yaşamıyorum ancak konu download veya update olduğu zaman delirmemek elde değil.
Yok mu bunun bir çözümü...
Son düzenleyen: Moderatör: