Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Son zamanlarda fark ettim, böyle bir durum var, sürekli yavaş iniyor. İnterneti de test ettim diski de, ikisi de stabil. Bundan önceki Forza Horizon da 4 MB/s olarak normaldi ama mesela bu oyunda yavaş, neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
Son zamanlarda fark ettim, böyle bir durum var, sürekli yavaş iniyor. İnterneti de test ettim diski de, ikisi de stabil. Bundan önceki Forza Horizon da 4 MB/s olarak normaldi ama mesela bu oyunda yavaş, neden olabilir?
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 28 Haziran 2021 #2 Ayarlardan indirme konumunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Steam>ayarlar>indirmeler>indirme bölgesi. Artı 0 Eksi
KS KS Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 Efbiay0 dedi: Ayarlardan indirme konumunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdiye kadar hep kütüphane için kullandığım diske kaydettim sorun ondan değildir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Efbiay0 dedi: Ayarlardan indirme konumunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdiye kadar hep kütüphane için kullandığım diske kaydettim sorun ondan değildir diye düşünüyorum.
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 28 Haziran 2021 #4 Erdemtgl dedi: Hocam şimdiye kadar hep kütüphane için kullandığım diske kaydettim sorun ondan değildir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız indirme sunucusunu değiştirin yazdığım yerden. Artı 0 Eksi
Erdemtgl dedi: Hocam şimdiye kadar hep kütüphane için kullandığım diske kaydettim sorun ondan değildir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız indirme sunucusunu değiştirin yazdığım yerden.
KS KS Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Efbiay0 dedi: Hocam yanlış anladınız indirme sunucusunu değiştirin yazdığım yerden. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam birdaki girişimde deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Efbiay0 dedi: Hocam yanlış anladınız indirme sunucusunu değiştirin yazdığım yerden. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam birdaki girişimde deneyeceğim.