Steam indirme hızı yavaşladı

Darflorn

Centipat
Yaklaşık 1 ay önce bilgisayarım Windows 10 yaptım ve formatladım ondan önce Steam'de 1MB indirme hızı ile indiriyordum, şimdi ise 436KB geçmiyor. Sorunumun bilgisayardan kaynaklandığını düşünüyorum.

Konu Steam olduğu sürece her şey mümkündür. Bende de aynı sorun olmuştu, İnternet'i kapatıp açmayı deneyebilirsin.

Steam koskoca bir firma ama şu olayı hala çözebilmiş değil. Muhtemelen Steam ile alakalı. Şu aralarda yaz indirimleri olduğundan insanlar yoğunlaşmış olabilir.

Steam'den kaynaklıdır muhtemelen. Yaz indirimleri başladığı için herkes oyun indiriyor. Bant genişliğini sınırlandırmışlardır.

Steam yoğun olduğu için olabilir bir oyunu 6 MB'da indirirken bu oran 2 MB'a kadar düştü sabah erken saatlerde veya geceleyin yüklemeyi deneyin.

İndirimler ve ücretsiz oyunlar olduğu için server güvenliği adına bant genişliğini düşürüyorlar. Sana özel değil. Steam, epic games vs..

İnternet'i kapatıp açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…