Steam indirme hızım düşük

16 Mbps ile maksimum 1.8 2 Mb/Sn idirme yapabilirsiniz. Ben 500 Mbps ile 60/65Mb/Sn anca ulaşıyorum.

Çok garip hocam o TurkNet kullanıyor ben Kocaeli içindeki internet sağlayıcılardan kullanıyorum Speedtest'den baktım indirme hızım 4 MB olarak da gözüküyor.
MB ile mbps farklıdır hocam.Eğer 4mbps ise internetiniz 0.5 MB indirirsiniz saniyede.

MB ile Mbps farklıdır hocam. Eğer 4Mbps ise internetiniz 0.5 MB sen indirirsiniz saniyede.

MB ile Mbps farklıdır hocam. Eğer 4Mbps ise internetiniz 0.5 MB indirirsiniz saniyede.

4MB indirme hızı diye belirttim hocam.

16 Mbps ile maksimum 1.8 2 Mb/Sn idirme yapabilirsiniz. Ben 500 Mbps ile 60/65Mb/Sn anca ulaşıyorum.

Hocam peki indirme hızının yüksek olmasının sebebi onun altyapısı desteklemiyor olmasına rağmen yüksek hızlı internet alması olabilir mi?

4MB indirme hızı diye belirttim hocam.

Hocam peki indirme hızının yüksek olmasının sebebi onun altyapısı desteklemiyor olmasına rağmen yüksek hızlı internet alması olabilir mi?

Kullandığı paketten yüksek hız alamaz maalesef. Paketi 16 ise 16 kullanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…