Steam ındirme hızını kaç olmalı?

egeyardimli

Hectopat
Merhaba, benim 12Mbps internetim var ama arkadan bir şey yükleyince çok yavaşlıyor ve kullanılamıyor(sitelere bile girilmiyor). Ben de gece Steam'den GTA V indirmeye başladım ve 9 saatte 27GB indi. Şu an interneti kullanmak da istiyorum (Online oyun falan) ama indirmeden dolayı olmuyor. Hem indirmeyi az da olsa devam ettirip hem de interneti kullanmak için indirme hızını ne yapmalıyım? (Şu an normal indirme hızı 1.2MB)

Olması gereken download değerini alıyorsunuz. 12 mbits de 1.2MB normal. Steam'da yapılabiliyor mu tam olarak emin değilim ama vardır muhtemelen download hızınıza sinir koyabiliyorsunuz çoğu programda.0.6 MB'ye sabitlersiniz veya daha düşüğüne faydası olur.

Merhaba, benim 12Mbps internetim var ama arkadan bir şey yükleyince çok yavaşlıyor ve kullanılamıyor(sitelere bile girilmiyor). Ben de gece Steam'den GTA V indirmeye başladım ve 9 saatte 27GB indi. Şu an interneti kullanmak da istiyorum (Online oyun falan) ama indirmeden dolayı olmuyor. Hem indirmeyi az da olsa devam ettirip hem de interneti kullanmak için indirme hızını ne yapmalıyım? (Şu an normal indirme hızı 1.2MB)

Steam'de download hızını sınırlayabiliyorsun, ağ genişliğini sınırlayarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şey deneyebilirsiniz.
Son yaşadığınız yerde, hızı kademe kademe düşürün.
Adsız.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı