Steam indirmeyi tekrar başlatma sorunu

bende dün akşam 40 gb indirdim bu gün sıfırlanmış çok zoruma gitti. acaba dün bi problem mi oldu da gitti bizim indirmeler? dosyaları kopyalamak için bir saat istiyor o dahada zoruma gitti.

Bu sorunun kaybağı tam olarak nedir yahu, bende kingdom come oyununu indiriyordum boyutu 60 gb civarı 2 gün bekledim son gün yani bugün son 9 gb kala durdurdum interneti zora soktuğu için sonra tekrar yatmaya yakın devam ettireceğim'de baktım ki 100 mb'dan devam ediyor şok oldum araştırdım vs tekrar buraya geldim ve arkadaşın dediklerini harfiyen yaptım ve düzeldi eğer okuyorsan çok teşekkür ederim zihnine eline sağlık bir 25 gb kurtarabildim.

Çok sağol dostum Destiny 2 50 GB indirmiştim bu sabah baktım sıfırlanmış dediklerini yaptım ve tamamını kurtardım.

usergamestats dosyasını bulamadım
yinede 90 gb ın 82 gb ını kurtardı. Teşekkür ederim. O dosyayı silmediğim için sorun yaşar mıyım ?

Son düzenleme:

yinede 90 gb ın 82 gb ını kurtardı. Teşekkür ederim. O dosyayı silmediğim için sorun yaşar mıyım ?
Rica ederim, hayır yaşamazsınız.

Olmuyo deniyorum deniyorum herşeyi yaptım sildim kopyaladım attım yükledim falan filan ama yinede olmuyo hocam. Bi yardım eder misiniz yapanlar

Yorum yazmak için kayıt oldum. Uzun zamandır yaşadığım sorunu çözdüm. 13 gbtan 12.5 gbtı kurtardım.ADAMSIN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…