Steam indirmeyi tekrar başlatma sorunu

1.2 MB hız ile 1 gün boyunca Red Dead Online indirmeye çalışıyordum, uzun süre açık kalan bilgisayarımı restart etmek istediğimde bir baktım downloads kısmında hiç bir şey gözükmüyor. Hayatımı kurtardın 95GB hali hazırda inmiş verinin 85GB'ını kurtarmayı başardı. Teşekkürler.

Steam bağlantı hatası alıyorum başka alan var mı?

İşe yarıyor sağ olasın. Steam çöktü girdim bir baktım 15 GB'da olan PUBG 5MB diyor dedim paranla rezil olmak için Steam derken seni görüm bu forumda zor kurtardım sen olmasan 10Mbps internetle işimiz zor sorun yaşayan yazsın.

Steam bağlantı hatası alıyorum başka alan var mı?

Ben bazen alıyorum 1.2MB'den 10KB düşüyor ama internetten kaynaklı da olabilir çünkü Superbox kullanıyorum. Genelde birkaç saniyede geçiyor ama.

Hocam merhaba. PUBG silindi bende. Dediklerinizin aynısını yaptım. Ama baştan başlatıyor . Yardımcı olamaz mısınız.
Hocam selamlar, dosyaların bozulmuş olma ihtimali var. Dosyalar bozulduysa yapabileceğim maalesef birşey yok.

Hocam selamlar, dosyaların bozulmuş olma ihtimali var. Dosyalar bozulduysa yapabileceğim maalesef birşey yok.
Teşekkürler, sorunumu şöyle düzelttim; PUBG'nin kodu olan klasörü common'daki PUBG'nin içine attım, bir kaç kere indirmeyi denedim. Sonuç nafile. Sonra not defteri çıktı. İsmi, installscript. Onu sildim ve indirme tekrar başladı. 11,4 GB kurtarmayı başardım. Yapamayanlar deneyebilir.

Sana çok teşekkür ederim dostum cb 2077 indirirken 50gb da gitmişti ama senin yöntemle geri alabildim

benim steamım program files 86 da fakat downloadinge girdiğim zaman dosyalar arasında cs dosyalarının id lerini bulamıyorum yardımcı olabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…