Steam indirmeyi tekrar başlatma sorunu

benim steamım program files 86 da fakat downloadinge girdiğim zaman dosyalar arasında cs dosyalarının id lerini bulamıyorum yardımcı olabilir misin
Orda olması lazım, yanlış yere bakmadığınıza emin misiniz? Eğer dosyalar yoksa maalesef ki silinmiş demektir baştan indirmeniz gerekecek.

Hocam sen nasıl bir kralsın Allah razı olsun CS:GO indiriyordum baştan başlamıştı ben hepsini eksiksiz kurtardım.

Hocam dediğiniz her şeyi yaptım ammavelakin sorun çözülmedi.

sen muhteşemsin

Beton yetmez reis. 800kb/s ile indirdiğim FH4'ü kaldığım yerden indiriyor adamsın.(60GB)

Öncelikle çözümü bulan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Onun sayesinde iyi bir stres yükünden kurtuldum ve teşekkür edip başka sorunları yaşayan arkadaşlara cevap vermek için üye oldum. İkinci olarak bazı arkadaşlar için faydalı olabileceğini düşündüğüm bir şey söylemek istiyorum. Benim bilgisayarımda SSD kart içerisinde fazla boyut yoktu. Steam/steamapps/downloading klasöründen kopyaladığım dosyayı, arkadaşımızın ifade ettiği konuma yapıştırınca bir anda bilgisayarımda 50 GBlık yer kaldı. Yeniden yüklemek istediğimde bilgisayarım yeteri kadar yer olmadığını söyleyince Steam/steamapps/downloading klasöründe olan dosyayı silmek zorunda kaldım. Steam indirme yöneticisinde indirmek istediğim oyun olmadığı için bir sorun yaşamam diye düşündüm ve bir sorun da oluşmadı. Daha sonra yüklenme kısmında dosya eşleştirme olarak arandı ve indirdiğim GBlar geri geldi. Kaldığım yerden indirmeye devam ettim. Oyunu yükledim, girebildim ve oynuyorum hiçbir sorun yok. Teşekkürler.

Devam eden 5 GB indirilen oyunun 3.3 GB kurtardım 0'dan iyidir çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…