NotMirrow1905 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Steam indirimi ne zmaan bitiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 Henüz başlamadı hocam, 29-31 Ekim civarı Cadılar Bayramı indirimi oluyor onu bekleyin.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 7 Eylül 2022 #3 Emir Yüksel dedi: Henüz başlamadı hocam, 29-31 Ekim civarı Cadılar Bayramı indirimi oluyor onu bekleyin. Genişletmek için tıkla... Valve'nin oyunları indirime girer mi hocam?
Emir Yüksel dedi: Henüz başlamadı hocam, 29-31 Ekim civarı Cadılar Bayramı indirimi oluyor onu bekleyin. Genişletmek için tıkla... Valve'nin oyunları indirime girer mi hocam?
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 7 Eylül 2022 #4 Lychnica0 dedi: Valve'nin oyunları indirime girer mi hocam? Genişletmek için tıkla... Cadılar bayramında genellikle korku oyunları indirime giriyor. Valve oyunlarının indirime girdiğini görmedim.
Lychnica0 dedi: Valve'nin oyunları indirime girer mi hocam? Genişletmek için tıkla... Cadılar bayramında genellikle korku oyunları indirime giriyor. Valve oyunlarının indirime girdiğini görmedim.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 7 Eylül 2022 #5 kONF dedi: Cadılar bayramında genellikle korku oyunları indirime giriyor. Valve oyunlarının indirime girdiğini görmedim. Genişletmek için tıkla... Valve oyunları ne zaman indirime girer hocam?
kONF dedi: Cadılar bayramında genellikle korku oyunları indirime giriyor. Valve oyunlarının indirime girdiğini görmedim. Genişletmek için tıkla... Valve oyunları ne zaman indirime girer hocam?
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 7 Eylül 2022 #6 Lychnica0 dedi: Valve oyunları ne zaman indirime girer hocam? Genişletmek için tıkla... Kış indirimlerinde girecektir. 22 Aralık civarı tarihlerinde başlayacaktır indirimler. Kara Cuma indirimlerinde girme ihtimali var ama emin değilim.
Lychnica0 dedi: Valve oyunları ne zaman indirime girer hocam? Genişletmek için tıkla... Kış indirimlerinde girecektir. 22 Aralık civarı tarihlerinde başlayacaktır indirimler. Kara Cuma indirimlerinde girme ihtimali var ama emin değilim.